Kova Burcunda Güneş ve Merkür Buluşması

Bu hafta içinde Güneş ile Merkür Kova burcunda 9 derecelik açı ile karşılaşıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Güneş ile Merkür karşılaşması bizi nasıl etkileyecek?

Kova burcunda Güneş ile Merkür karşılaşmasını en yoğun karşılaşmalardan biri olarak tanımlamak mümkün. Çünkü Merkür kısa süre önce Kova burcuna geçerek döngüsünün son dönemine ulaşmıştı. Döngüsünün son dönemindeki Merkür şimdi de en yoğun enerjiye sahip gezegenlerden biri olan Güneş ile karşılaşıyor ve hayatımızı etkisi altına almaya başlıyor.

Kova burcunda Güneş ile Merkür karşılaşması ile birlikte hayatımızdaki tüm sırların ortaya çıkacağını söyleyebiliriz. Ancak bu sırlar beklenenin aksine gizli kalmış karanlık sırlar değil çok ilginç haberler olacak. Bu sırların açığa çıkması ile görünen ardında ne olduğunu çok daha net bir şekilde anlayabileceğiz. Merkür bu dönemde kulaklarımıza bir şeyler fısıldayacak. Bu fısıltılar sayesinde gerçeği görmekle kalmayacağız aynı zamanda hayatımızda hiç beklenmedik durumların ortaya çıktığına şahit olacağız.

Güneş ile Merkür karşılaşmasının hayatımızı etkisi altına aldığı dönemde yaratıcı enerjimiz tavan seviyeye ulaşacak. Bu dönemde halletmemiz gereken yaratıcı işlerimiz varsa onları tamamlayabileceğimizi söylemek mümkün. Bu dönemde bitirdiğimiz işlerden aynı zamanda çok büyük verim de elde edeceğiz. Etrafımızdaki kişilerin başarılarımızı kıskanacağı ve hatta şaşkına döneceği durumlar yaşamamız olası. Bu konuda dikkatli olmalıyız.

Güneş Merkür karşılaşmasının büyük oranda olumlu etkileri olacağını ve farklı bir dönemin bizi beklediğini belirttik. Ancak tabii ki Güneş ile Merkür karşılaşmasının hayatımızı sadece olumlu anlamda etkileyeceğini söylemek mümkün değil. Bazı olumsuz etkileri ile de karşılaşacağız. Bunlardan en önemlisi ertelemeler olacak.

Her ne kadar yaratıcılık gerektiren ya da kariyerimize ilişkin işleri halletmemiz daha kolay olsa da bu dönemde günlük rutinle ilgili konularda ertelemeler bizi bekliyor. Bu enerjinizi günlük hayatınızda fazla tüketmemeye özen göstermenizde yarar var. Günlük rutini akışına bırakın. Kova enerjisi size bu konuda yardım edecek.

Bu dönemde motive olamadığınız için başlayamadığınız işlere başlamalı, bitiremediğiniz yarım kalan işleri bitirmelisiniz. Ayrıca açığa çıkan sırların keyfine varmaya çalışmalısınız. Merkür Güneş karşılaşması keyifli bir dönemi de beraberinde getiriyor. Günlük işlerinizi tamamlayamadıysanız bunu dert etmeyin çünkü kısa süre sonra Merkür tekrar Balık burcuna geçecek ve hepimiz için boş bir sayfa açarak yeni bir döngüye başlayacak. Bu dönem çıkıştan önceki son kilometreler diyebiliriz. Bu dönemin keyfini çıkartın, biraz eğlenmeye bakın!