Mars ile Kuzey Düğüm Karşılaşıyor – Üşengeçlik Dönemi Bitiyor

Bu hafta içinde Mars ile Aslan burcundaki Kuzey Düğüm arasında oldukça güçlü bir karşılaşma olacak. Peki Mars – Kuzey Düğüm karşılaşması hayatımızı nasıl etkileyecek?

Mars ile Aslan burcundaki Kuzey Düğümün karşılaşması ile birlikte öncelikle harekete geçme dönemi başlayacak diyebiliriz. Hepimiz herhangi bir konuda hızla harekete geçeceğiz ve ilerlemeye başlayacağız. Özellikle acelecilik, tutku ve öfke kavramları öne çıkabilir.

Önümüzdeki günlerde Mars ile Aslan burcundaki Kuzey Düğüm arasında oluşacak karşılaşmanın bizi istesek de istemesek bir adım atmaya iteceğini söylemek mümkün. Geçmişten kalan bir konuyla yüzleşebiliriz. Korkularımızı ve hoşumuza gitmeyen şeyleri düşünüp çözüm üretmek için bir şeyler yapmaya başlayabiliriz. Kısacası çekindiğimiz ve belki de üşendiğimiz her türlü konuda gezegensel enerjiler bizi ilerlemeye zorlayacak.

Üşengeçlik, yavaşlama ya da durma döneminin bitişi olarak da adlandırılan Mars – Kuzey Düğüm karşılaşması hepimizde adrenalin iğnesi etkisi yaratacak. Bir anda oturduğumuz yerden fırlayacak ve doğru yönde ilerlemeye, belki de koşmaya başlayacağız. Bunu bir arınma ya da yüklerden kurtulma dönemi olarak da değerlendirmek mümkün.

Bu dönemde aceleci kararlar almaya, riskli adımlar atmaya, gözü kara tutumlar içerisine girmeye ve normalden daha farklı davranmaya meyilli olabiliriz. Bu her ne kadar bir yere kadar hepimiz için büyük başarıları da beraberinde getirecek olsa da abartıya kaçılması halinde istenmeyen sonuçlar doğuracağını unutmamakta yarar olacaktır.

Mars – Kuzey Düğüm karşılaşması ile birlikte burçları etkisi altına alacak olan enerji dalgası tamamlanamamış işlerin de bir anda bitirilmesini sağlayabilir. Belki de uzun süredir sizi bekleyen bir projeyi yeniden düşünmeye başlayabilir, okumadan kenara bıraktığınız bir kitabın kapağını yeniden açabilirsiniz.

Uyanışın da simgesi olarak bilinen Kuzey Düğüm Aslan burcunda Mars ile karşı karşıya geldiğinde bu uyanışın çok hızlı ve etkili olacağını söylemek mümkün. Gerçeklikleri daha net görebileceğimiz, zihnimizin de daha berrak olacağı bu süreci karar almak için kullanabiliriz. Tabi ki acelecilik faktörünü devre dışı bırakmanız gerektiğini aklınızdan çıkartmamalısınız.

Bu dönem amaçlarınıza odaklanmak, üşenip de yapamadıklarını yapmak, evinizde derleme toplama gibi işler varsa bu işlere soyunmak ve enerjinizi verimli şekilde kullanıp sonuca ulaşmak için çok uygun bir zaman dilimi olacak. Eğer uyuşuk hissettiğiniz bir süreçten bir türlü kurtulamıyorsanız, bırakamadığınız kötü alışkanlıklarınız varsa da tekrar eden sorunlarınızdan kurtulmak için gereken cesareti bir türlü bulamıyorsanız harekete geçmenin tam zamanı.

Mars – Kuzey Düğüm karşılaşmasının etkili olacağı günlerde küçük çaplı uyku sorunları yaşamanız olası. Bunları aşmak için kendinizi rahatlatma yöntemleri bulmayı unutmayın. Nefes çalışmaları ve ekstra spor da bu tür durumlarda işe yarayabilir.