Mars Yay Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Mars Yay burcuna geçiş yapacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Mars’ın Yay burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Mars’ın Yay burcuna geçmesi ile hayatımızın genel anlamda değişeceğini söylemek mümkün. Mars’ın Yay burcuna geçiş yapması ile hayatımızdaki aksiyon artacak. Öfke, kin, nefret gibi duyguların aniden ortaya çıkması olası, bu konuda çok dikkatli olmalıyız. Mars ile Yay enerjisi birleştiğinde hayatımız bir anda hızlanacak.

Yay enerjisi genel anlamda özgürlüğü, motivasyonu ve enerjinin artışını temsil eder. Yay enerjisi bu yüzden hayatımıza girişimcilik konularında büyük bir cesareti sokacak. Daha cesur olacak, kendimize güveneceğiz bu yüzden önümüzdeki dönemde kendimizi yenilikler yapmaya da hazır hissedebiliriz.

Mars enerjisi ise daha çok uzun süreden beri içe atılanları, üzüntülerin, pişmanlıkların ve  hataların bir anda patlamasını ifade eder. Birikenlerin öfke, panik atak ya da sinir krizleri ile atılması olası. Mars ve Yay enerjisi birleştiğinde ise herkesin çılgınca koşturmaya başladığını, kaotik bir ortamın oluştuğunu ve kimsenin anlayışlı olamadığını görebilirsiniz.

Bu dönemde kesinlikle etrafınızdaki inşaları üzmekten kaçınmalısınız. Kimsenin yok yere üzülmemesi için biraz daha sakin olmaya çalışın. Önümüzdeki günlerde kontrolü elde tutmak için yoga, meditasyon, pilates gibi aktiviteler çok etkili olabilir. Ayrıca düzenli yürüyüşler, beslenme planınız düzenlenmesi de çok önemli olacak.

Mars’ın Yay burcuna geçmesi ile ortaya çıkacak enerjiyi doğru kullanmayı başarırsanız bunu yarım kalan işlerin bitirilmesi, üretkenlik, yaratıcılık ve her alanda başarılı için çok güzel bir şekilde yönlendirebilirsiniz. Bu dönemde en büyük hedef ortaya çıkan enerjiyi doğru yönlendirmek olmalı. Bu sayede etrafınızdaki kişilere de zarar vermez, fazladan enerjiyi dizginlersiniz.

Mars’ın Yay burcuna geçtiği dönem önümüzdeki günlerde bizi etkilemeye devam edecek ama aslında bu geçişin etkisi dalga dalga yayılarak uzunca bir süre bizi etkisi altında tutacak diyebiliriz. Macera ruhunuzun bir anda kabarması, adrenalin tutkunu olup çılgın etkinliklere katılmak istemeniz mümkün. Ancak bu enerji sizi risk almaya da yönlendirebilir. Bu konuda dikkatli olmanızda yarar var.

Bu hafta enerjinizi spora, üretmeye ve kendinizi geliştirmeye yönlendirdiğinizden emin olun. Kendinize güvenmeye devam edin ve girişimci, atılgan olun ama yanlış zamanlarda risk almayın. İçgüdülerinize ve kalbinizin sesine inanmayı bırakmayın. Mar ve Yay enerjisi istediğiniz sonuçlar almanız için sizi sonuna kadar destekliyor olacak.