Merkür Oğlak Burcuna Geçiş Yapıyor

11 Ocak Perşembe günü öğle saatlerinde Merkür Oğlak burcuna geçiş yapacak ve Satürn ile karşı karşıya gelecek. Peki, Merkür’ün Oğlak burcuna geçişi bizi nasıl etkileyecek?

Merkür’ün Oğlak burcuna geçerek Satürn ile karşılaşması aslında tüm burçlar için oldukça önemli bir gezegensel olay çünkü Merkür’ün geri hareketi ile ertelenen ve geciken her türlü konuda artık normale dönüş yaşanacak.

Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesi bizi daha normal bir sürece doğru götürürken işlerin yoluna girdiğine şahit olacak belki de çok uzun süre sonra rahat bir nefes alacağız. Artık yeni yılın bize çok güzel günler göstereceğine olan inancımız artabilir.

Bu dönemde hepimizin sevdiğimiz aktivitelere odaklanması, ertelenmiş veya gecikmiş işlerini halletmesi çok önemli. Sorunları çözme, dertleşme, sosyalleşme ve her şeyi rayına oturtma zamanı geldi. Belki de uzun süredir belli kararlar almak ve ya adımlar atmak için bu anı bekliyor olabilirsiniz. Artık harekete geçmenizin zamanı geldi.

Merkür gezegeni ile Oğlak burcunun enerjisi birleştiğinde hayatımızda gündem maddesi haline gelecek konuların kurallar, hedefler, ilerleme, kesin kararlar ve sonuçlar olacağını ifade etmek mümkün. Genel anlamda Merkür’ün Oğlak burcuna geçişi sonunda başarıya ulaşan konuları, çoktandır atılması gereken geç kalmış adımları simgeliyor.

Önümüzdeki günlerde yoğun bir şekilde etkisini gösterecek olan bu gezegensel olay hayatımızda daha açık görüşlü ve esnek olmamıza da yardımcı olacak. Merkür’ün Oğlak burcuna geçişinin hemen ardından Satürn ile karşılaşması ise bu enerjiyi daha da güçlendirecek. Doğru zamanda doğru yerde olmayı başarabileceğimiz nadir dönemlerden birine girmiş bulunuyoruz.

Bu dönem iş görüşmeleri, ilanı aşklar, sırların paylaşılması, samimi dertleşmeler, sınandığımız konularda sonuca varmamız gibi konularda bizi destekliyor olacak. Temel ihtiyaçlarımızla ilgili sorunların ortadan kalkması ikinci plana attığımız konularla ilgilenmemiz için bize yeni bir fırsat sunacak. Odaklandığınız konularda sorunsuz bir şekilde sonuca gidebilirsiniz.

Merkür’ün Oğlak burcuna geçtiğinde hayatımıza sokacağı enerji sayesinde artık pürüzsüz bir şekilde ilerlemeye devam edebileceğiz. Bu yüzden sonuca varmak ya da sona erdirmek istediğimiz her konuda bu süreci değerlendirmemiz gerekli.

Daha önceden de belirttiğimiz üzere 2018 yılında Oğlak enerjisi çok daha fazla etkili olacak. İşte bu enerjinin örneklerinden biri daha hayatımıza giriyor. Artık düşünmek, plan yapmak ya da beklemek için harcayacağımız vakit kalmadı, harekete geçme zamanı. Bu dönemde güzel sürprizlere de hazır olun!