Merkür Satürn Karşılaşması

Bu hafta sonunda İkizler burcundaki Merkür ile Oğlak burcundaki Satürn arasında 7 derecelik bir karşılaşma olacak. Peki, Merkür ile Satürn karşılaşması hayatımızı nasıl etkileyecek?

Çok kısa bir süre önce İkizler burcuna geçiş yapan Merkür bir süredir Oğlak burcunda geri hareket eden Satürn ile karşılaşacak. Bu karşılaşma oldukça yoğun bir gezegensel enerjinin açığa çıkmasına neden olacağı için çok etkili olacak diyebiliriz. Kısacası, Merkür ve Satürn karşılaşması hayatımızı değiştirmeye geliyor.

Merkür ile Satürn’ün karşılaşması ile hayatımızın hızı değişiyor. Sakin ilerleyen durumlar birden hızlanacak ve beklenmedik gelişmelerle karşılaşacağız. Bu süreci iyi bir şekilde yönetmek için beklenmedik olaylara hazır olmamız, ani gelişen durumlarda kısa sürede karar almaya çalışmamız ve sürprizlere şaşırmamamız gerekiyor. Tüm burçlar için soğukkanlı olma zamanı geldi.

Bu dönemde eğer hayatınızı kontrol altına tutmaya devam etmek ve işlerin çığırından çıkmasını engellemek istiyorsanız kararsızlığı bir kenara bırakmalısınız. Net ve soğukkanlı olmak, adım adım ilerlemek sizi hayatta öne çıkartacak, başarılı kılacak demek mümkün. Aynı zamanda bu gezegensel karşılaşma önümüzdeki günlerde tüm burçların biraz daha agresif olmasına da neden olabileceği için sakin kalmak da çok önemli olacak.

Merkür ile Satürn karşılaşması İkizler ve Oğlak burçlarında gerçekleştiği için hayatımızdaki İkizler ile Oğlak enerjileri de artıyor. İkizler enerjisi sizi daha bu yoğun sürece hazırlayacak ve çok daha enerjik olmanızı sağlayacak. Oğlak enerjisi ise beklenmedik durumlarda soğukkanlı olmanız ve akıllıca kararlar almanız için size yardımcı olacak.

Bu hafta özellikle geleceği etkileyen kariyer, eğitim, aşk, evlilik gibi kararlar alma konusunda daha dikkatli olmalısınız. Çünkü hayat sizi bu konularda karar almaya mecbur bırakacak. Bu günlerde alacağınız bir kararın belki de sizi yıllarca etkileyeceğini düşünürseniz, hem kalbinizin hem de mantığınızın sesini dinlemeyi başarırsanız doğru kararları alabilirsiniz.

Bu süreçte kontrollü olmayı, kimseyi kırmamayı, arada sırada yoğunluktan kaçıp kafanızı dinlemek için kabuğunuza çekilmeyi ve sevdiklerinizle daha çok zaman geçirmeyi unutmayın. Ayrıca her zaman kafanızın karıştığı durumlarda güvendiğiniz kişilerle konuşmak size iyi gelecektir.

Önümüzdeki günlerde eğlence hayatınız için fazla para harcamaz, hayatın bu yoğun dönemine kendinizi kaptırıp pişman olacağınız şeyler yapmazsanız bu süreçte normalde alamayacağınız önemli kararları doğru bir şekilde alabilir, her türlü konuda başarı ve ilerleme sağlayabilirsiniz. Bunu iyi değerlendirin.