Merkür Yeniden İleri Harekete Başlıyor

Bu hafta sonunda Merkür yeniden ileri harekete başlayacak ve artık işler yoluna girecek. Peki Merkür’ün ileri hareketinden burçlar nasıl etkilenecek?

 

Koç: Merkür’ün ileri harekete başlaması ile bir süredir kafanızı kurcalayan ailevi sorunlar çözüme kavuşuyor. Beslenme, sağlık ve spor konuları ön plana çıkarken her türlü alanda şansınızın yaver gittiğini de fark edeceksiniz.

 

Boğa: Merkür’ün ileri harekete başlaması ile sıkışmışlık hissinden kurtuluyorsunuz. Sizi bunaltan sorunlar bir şey yapmanıza gerek kalmadan kendiliğinden çözülecek. Artık rahat bir nefes alıp hayatın tadını çıkartabilirsiniz.

 

İkizler: Merkür’ün ileri harekete başlaması ile sağlık sorunlarınız çözülecek. Ev alım, satım, ayrıca taşınma ve evde bakım, onarım gibi konularda yaşayacağınız olumlu gelişmeler sizi uzun süredir olmadığını kadar mutlu edecek.

 

Yengeç: Merkür’ün ileri harekete başlaması ile ikili ilişkilerde yaşadığınız sorunların çözüldüğünü ve artık kendinizi biraz daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz. Bunun ardından hayatınızda her şey hızla yoluna girecek.

 

Aslan: Merkür’ün ileri harekete başlaması ile mecburen yerine getirdiğiniz sorumluluk bitecek ve artık kendi hayatınızdan feda etmenize de gerek kalmayacak. Kendinize ve sevdiklerinize çok daha fazla zaman ayıracaksınız.

 

Başak: Merkür’ün ileri harekete başlaması ile bir süre canınızı sıkan küçük ama mide bulandırıcı detaylar ortadan kalkacak. Sorunların çözülmesi ile kendinizi gezmeye vermeniz olası. Harcamalar konusunda dikkatli olun.

 

Terazi: Merkür’ün ileri harekete başlaması ile özellikle aşk, sevgi ve güven konularında yaşadığınız sorunlar ortadan kalkacak. İlişki sorunları çözülecek ve kendinizi güvende hissedeceksiniz. Artık rahatlama zamanı.

 

Akrep: Merkür’ün ileri harekete başlaması ile içinizde hissedeceğiniz yoğun enerji fiziksel değişiklikler yapmanıza neden olacak. Değişim size iyi gelecek ve artık karamsar düşüncelerden kurtulup iyimser olacaksınız.

 

Yay: Merkür’ün ileri harekete başlaması ile uzun süredir dalgalanan sular durulacak. Duygularınız sakinleşecek ve öfkeniz geçecek. Bu da hem çok daha iyi hissetmenizi hem de yaşadığınız fiziksel sorunların iyileşmesini sağlayacak.

 

Oğlak: Merkür’ün ileri harekete başlaması ile kariyer, eğitim ve gelecek konularında yaşanan sıkıntılar, gecikmeler son buluyor. Bu alanlarda yapacağınız çalışmaların hızlanması ile başarıya koşar adımlarla yaklaşmaya başlayacaksınız.

 

Kova: Merkür’ün ileri harekete başlaması ile duygusal sorunların son bulacak. Yaşadığınız gecikmeler nedeniyle hayatınızda ertelemek zorunda kaldığınız şeyleri artık yapacaksınız. Bu da sizi hiç olmadığınız kadar çok heyecanlandıracak.

 

Balık: Merkür’ün ileri harekete başlaması ile ekonomik konularda ve özellikle de yaratıcılık gerektiren kariyer, eğitim, üretim alanlarında büyük başarılar sizi bekliyor. Artık yolunuza tam da istediğiniz gibi devam edebilirsiniz.