Oğlak Burcunda Kısmi Güneş Tutulması

6 Ocak sabahı Oğlak burcunda kısmi Güneş tutulması yaşanacak. Peki, Oğlak burcundaki kısmi Güneş tutulması bizi nasıl etkileyecek?

Oğlak burcunda Yeni Ay oluşumu ile birlikte kısmi bir Güneş tutulması yaşayacağız. Bu kısmi tutulma 2019 yılının ilk en büyük gezegensel olayı diyebiliriz. Çünkü aynı zamanda Satürn ve Plüton gezegenleri de bu kısmi tutulma sırasında etkili olacak.

6 Ocak sabaha karşı saatlerinde Oğlak burcunun otoriter, gerçekçi, kuralcı enerjisinin altına gidiyoruz. Yeni Ay sırasında oluşacak bu kısmi tutulma genel anlamda yeni başlangıçların ve büyük değişimlerin habercisi diyebiliriz. Ancak bu tutulmaya diğer gezegenler de eşlik ettiği için çok büyük bir dönüşüm sürecine gireceğinizden emin olabilirsiniz.

Bu parçalı Güneş tutulmasının etkisi önümüzdeki üç ay boyunca etkisini göstermeye devam edecek. Hayatımızda disiplin, kurallar, sıkı çalışma, özveri, iş hayatı, yalnızlık gibi konular ön plana çıkıyor. Bu süreç daha çok eğitim ve iş hayatına odaklanacağımız ve hem aile hem de sosyal hayatımızı biraz aksatacağımız anlamına geliyor.

Bu dönemde tecrübe edeceğimiz olayların bizi yoğun şekilde etkisi altına alacağını ve zorlu kararlar alacağımızı da ifade etmekte yarar var. Bu günler hedeflerinize ve hayallerinize kilitlenmek, onları hayata geçirmek için adımlar atmak ve gelecek planları yapmak için oldukça uygun olacak. Çünkü Oğlak burcu sadece güç ve kuralları değil başarıyı da temsil eder.

Oğlak burcunda yaşanacak kısmi Güneş tutulmasında etkili olan Yeni Ay, Satürn ve Plüton’un etkisiyle önümüzdeki günler herkes için çok farklı tecrübeler, etkinlikler, büyük ailevi olaylar, değişiklikler ve hayati kararları da beraberinde getirecek. Önemli olan bunları olgunluk, düzen ile karşılayarak değişimi kabul edebilmek. Bunu başarırsanız sonuçta her şeyin çok daha iyi bir şekilde yoluna gireceğinden emin olabilirsiniz.

Bu süreçte aynı zamanda tüm Dünya’da sağlık, sanat, tarih ve toplumsal gelişmeler öne çıkacak diyebiliriz. Ekonomik gerilemeler konusunda dikkatli olmalı ve biraz daha tasarruflu davranmalısınız. Kendi işinin sahibi olanların da bu anlamda adımlarını dikkatli atması gerekiyor. İş arayanlar ise kesinlikle daha kararlı olmalı ve iyi çalışmalılar.

Genel anlamda Oğlak burcunda yaşanacak kısmi Güneş tutulmasının ve ona eşlik edecek olan Yeni Ay’ın bizi hedeflerimiz, geleceğimiz ve sınırlarımız hakkında düşünmeye iteceğini söyleyebiliriz. Attığınız her türlü adımın sonucu ile yüzleşecek ve buna göre adım atmak için yeni kararlar alacaksınız. Elde ettiğiniz tecrübeler sizi kökten değiştirecek. Büyük değişim ve dönüşüm sürecine hazır olun!