Oğlak Burcunda Yeni Ay

14 Ocak gecesi Oğlak burcunda 26 derecelik bir Yeni Ay gerçekleşecek. Peki, Oğlak burcunda Yeni Ay hayatımızı nasıl etkileyecek?

Pazar gecesi Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay hayatımıza yine ve yeniden Oğlak enerjisini sokacak. Tüm gezegenlerin Oğlak enerjisi etkisi altında olması burçların da Oğlak enerjisini yoğun şekilde hissetmeye devam etmelerine neden olacak.

Oğlak burcunda Yeni Ay ayrıca yeni başlangıçları, başarılı olmak için hırsla yapılacak çalışmaları ve hedeflenenlere ulaşmak için gösterilecek yüksek çabayı tetikleyecek. Yeni Ay’ın da Oğlak burcunda gerçekleşmesi Oğlak enerjisini daha uzunca bir süre hayatımızda hissetmeye devam edeceğiz anlamına geliyor. Kariyer ve eğitim konularına odaklanmanızda yarar var.

Oğlak burcunda Yeni Ay’ın bizi etkisi altında tutmaya devam edeceği süre içerisinde çok daha hırslı, güçlü hissedeceksiniz ve tuttuğunuzu kopartacaksınız diyebiliriz. İlişkisi olan burçların bu süre içinde partnerlerini ihmal etmeleri halinde sonrasında pişman olma ihtimalleri yüksek. İş ve aşk dengesinin iyi tutturulması gerekiyor. Ayrıca ilişkisi olmayan burçların iş yerlerinde, kurslarda ya da bu tür alanlarda tanışacakları kişilere aşık olma ihtimalleri olacak.

Bu dönemde kendinizi güvende hissetmeyebilir ya da huzursuz hissedebilirsiniz. Bunun nedeninin hırslı Oğlak enerjisi olduğunu unutmayın ve çalışmaya daha fazla odaklanın. Çalıştıkça içinizdeki tüm olumsuz hislerin, düşüncelerin ve enerjilerin akıp gittiğini göreceksiniz. Eğer sağlığınızın daha iyiye gitmesini istiyorsanız tembellik etmeyin.

Oğlak enerjisinin tembellik, miskinlik ve rahatlama duygularına taban tabana zıt olduğunun unutulmaması çok önemli. Oğlak burcunda Yeni Ay herkesi çalışmaya, üretmeye ve daha fazlasını elde etmeye davet ediyor olacak. Bu yüzden iş yerlerinde, eğitim hayatında veya üretime dair her alanda yoğunluk ortaya çıkabilir.

Oğlak burcunda Yeni Ay hayatımıza yeni stratejileri, savaş ya da mücadele planlarını ve dinamik bir günlük hayat düzenini sokacak. Bir türlü dur durak bilmeyecek zihnimiz her an tetikte olacak. Bu süreci hedefler ve planlar için kullanmak çok önemli. Ne kadar gergin hissederseniz hissedin bunu ailenize veya sevdiklerinize de yansıtmamalısınız çünkü bu Oğlak enerjisinin yarattığı bir gerginlik. Bu gerginlikten sadece üreterek kurtulabilirsiniz.

Bu dönemi hedeflerinize odaklanmak, plan yapmak ve sabırla istediğinizi alana kadar çalışmak için kullanın. Oğlak enerjisi bu tür her konuda sizi destekliyor olacak. Beklenmedik anlarda da olsa istediklerinizi elde edeceksiniz. Ayrıca kurallara bağlı kalın ve disiplinli çalışmaya özen gösterin. Bu sürecin sonunda yorgun hissedeceksiniz ama zafer sizin olacak, merak etmeyin.