Plüton Ceres Üçgeni

Bu hafta içinde Oğlak burcundaki Plüton gezegeni ile Başak burcundaki Ceres asteroidi arasında 19 derecelik bir üçgen açı oluşacak. Peki, Plüton ile Ceres üçgeni bizi nasıl etkileyecek?

Plüton gezegeni ile Ceres asteroidi arasında oluşan üçgen açı genel anlamda beslenme, kaybetme, yeni başlangıçlar ve dönüşümü simgeliyor diyebiliriz. Özellikle Ceres asteroidi tüm burçların sağlık ve beslenme konularına çok daha fazla dikkat etmesine, kendilerini güvende hissetmek istemesine neden olacak. Plüton ise hepimizi yeni başlangıçlar yapmaya çağıracak.

Önümüzdeki günlerde bir süredir sonuçlarını almak istediğiniz emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Beklediğiniz haberleri alma, sonuçlara ulaşma ve ektiğiniz biçme zamanı geldi. Alacağını haberler veya sonuçlar ile belki de hayatınızın bir dönemi kapanacak ve hayatınızda yepyeni bir başlangıç yapmak isteyeceksiniz, buna hazır olmalısınız.

Plüton ile Ceres üçgeni Oğlak ile Başak burçlarında gerçekleşiyor demiştik. Bu durumda belli alışkanlıklarınızdan da vazgeçmeniz gerekecek ve hayatınız bir dönüşüm sürecine girecek. Artık eskiden yapmayı sevdiğiniz kötü alışkanlıkları bırakacak, size değer vermeyen kişilerden kurtulacak ve hayatınızın çok daha verimli, yararlı, olumlu olması için çaba harcamaya başlayacaksınız.

Bu dönemde kazançlarınız olduğu gibi kayıplarınız da olabilir. Tüm bu kazanç ve kayıpların hayatınızın bir parçası olduğunu kabullenmelisiniz. Bu günlerde yaşayacağınız deneyimler hem farkındalığınızı arttıracak hem de sizi olgunlaştıracak. Eğer kendinizi bunalmış hissediyorsanız biraz yalnız kalıp bu deneyimleri düşünebilirsiniz. Kabuğunuza çekilmek daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır.

Plüton ile Ceres üçgeni tüm burçların gelecek planları, olgunlaşma, güvenlik, sevgi ve beslenme ihtiyaçları gibi konuları çok daha fazla düşünmesini sağlayacak. Tüm bunları düşünürken geçmişten gelen yaralarınızdan da kurtulmanız gerekiyor bunu unutmayın çünkü bir şeyleri bitirmeden yeni bir sürece başlayamazsınız.

Bu hafta içinde geçmişle ilgili hesaplaşmalar, yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Daha önce asla değişmeyeceğini düşündüğünüz şeyler değişmeye başlayacak. Buna direnmek ve sabit kalmaya çalışmak yerine kendinizi Plüton ile Ceres enerjisinin dönüştürücü akışına bırakmanızda yarar olacaktır. Bu sizi çok daha güçlü kılacak, bundan emin olabilirsiniz.

Plüton ile Ceres üçgeni Oğlak ve Başak yani toprak burçlarında gerçekleştiği için hayatınızda somut konular ön plana çıkacak. Diyete girmeniz, fiziksel görünüşünüzü değiştirmek için saçlarınızı kestirmeniz veya boyatmanız, evinizden değişiklik yapmanız ya da ani bir kararlar bir evcil hayvan sahiplenmeye karar vermeniz söz konusu olabilir. Ancak bu kararlar konusunda da fazla acele etmemeli, kesin emin olmadan harekete geçmemelisiniz.

Önümüzdeki birkaç gün tüm burçların negatif enerjilerden arınması için çok uygun. Bir türlü yapamadığınız şeyleri yapabilirsiniz. Mesela kötü alışkanlıklarınızı bırakabilir, günlük bir spor düzeni oluşturabilir ya da bir hobi edinebilirsiniz. Bu dönüşümü kabul etme zamanınız geldi, bunu bilin yeter.