Süper Ay’ın Etkileri

Ay’ın Dünya’ya en yakın olduğu dönemde gerçekleşen dolunay, “Süper Ay” olarak adlandırılır. 1948 yılından sonra 14 Kasım 2016’da yeniden Süper Ay’a şahit olduk. Bu büyülü manzarayı izleyerek güzel anlar yaşadık. Peki Süper Ay’ın ardından hayatımız nasıl etkilenecek?

Koç: Süper Ay, Koç Burcu’nun ikinci evinde gerçekleşiyor; Koçlar Süper Ay’ın etkilerini fazlasıyla yaşayacak. Süper Ay’ın ardından Koçlar hayallerini gerçekleştirmek için içlerinde müthiş bir tutku hissedecekler.

Boğa: Süper Ay, Boğa Burcunda gerçekleşiyor. Boğa, Süper Ay’ın etkisini en fazla hisseden burç olacak. Süper Ay’ın ardından Boğalar içlerindeki duyguları bastırmakta güçlük çekecek, içlerinden ne gelirse söyleyecekler.

İkizler: Süper Ay, İkizler Burcunun on ikinci evinde gerçekleşiyor. Süper Ay’ın ardından İkizler insan ilişkilerinde müthiş bir artış yaşayacak. Süper Ay’ın yarattığı yoğun sohbetlerin yorgunluğunu atmak için rahatlamaya ihtiyacınız olacak.

Yengeç: Süper Ay on birinci evinde gerçekleşen Yengeç Burçları sosyalleşecekler. Süper Ay’ın ardından arkadaş toplantıları gündemde olacak. Bu dönemi aklı başında kişilerle geçirirseniz, bu kişilerden ilham almanız da olasıdır.

Aslan: Süper Ay onuncu evinde gerçekleşen Aslan Burçlarının kariyerleri etkilenecek. Emeklerinin karşılığını alacaklar. Süper Ay’ın ardından kariyer planlarınızı ikinci bir aşamaya taşımanız olası.

Başak: Süper Ay dokuzuncu evlerinde gerçekleşen Başak Burçlarının maceracı ruhları öne çıkacak. Süper Ay’ın ardından yeni bir eğitim programına başlamaları ya da hep istedikleri seyahate çıkmaları olası. Gerçeklerden uzaklaşıp hayallere fazla kapılmamalısınız.

Terazi: Süper Ay sekizinci evlerinde gerçekleşen Terazi Burçları arınma dönemine girecekler. Hoşlanmadıkları tüm insanlardan kurtulacak ve kendilerine zevk veren keyifli aktivitelere yönelecekler.

Akrep: Süper Ay yedinci evlerinde gerçekleşen Akrep Burçları yoldaşlar arayabilir. Her şeyi tek başlarına yapamayacaklarını anlayan Akrepler Süper Ay’ın ardından karşılarına çıkan ilk zorlukta etraflarındaki kişilerden yardım isteyecekler.

Yay: Süper Ay yedinci evlerinde gerçekleşen Yay Burçları Süper Ay’ın ardından kendi hayatlarını gözden geçirecekler. Ve kendilerine vakit ayırmak isteyecekler. Sağlık yemekler yemek ve spor yapmak size iyi gelebilir.

Oğlak: Süper Ay Oğlak Burçlarının beşinci evinde gerçekleşiyor. Oğlaklar her ne kadar birer iş kolik olsalar da hayatlarında eğlence arayışına girecekler. Doğaçlama davranmak istedikleri için eğlenceyi fazla kaçırıp ertesi güne yorgun bir başlangıç yapmaları mümkün.

Kova: Süper Ay Kova Burçlarının dördüncü evinde gerçekleşiyor. Kovalar bu dönemde ailelerine vakit ayırmak, evde daha fazla vakit geçirmek isteyecekler. Süper Ay Kovalar için huzur arayışı anlamına gelebilir.

Balık: Süper Ay Balık Burcunun üçüncü evinde gerçekleşiyor. Balıklar Süper Ay’ın ardından arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyecek, içlerini dökmeye meyilli olacaklar. Bu dönemde gizli kalmış sırlarınızı bile paylaşmak isteyebilirsiniz ama dikkatli olmalısınız.