Terazi Burcunda Yeni Ay

7 Ekim Pazar’ı 8 Ekim Pazartesi’ye bağlayan gece Terazi burcunda 15 derecelik bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Peki, Terazi burcunda Yeni Ay bize neler getirecek?

Terazi burcunda gerçekleşen Yeni Ay aynı zamanda Ceres asteroidi ve Plüton gezegeni tarafından da desteklenecek. Bu da oldukça yoğun bir Yeni Ay dönemi geçireceğimiz anlamına geliyor diyebiliriz. Özellikle de uzun süredir beklediğimiz sonuçların alınması anlamında verimli bir dönem olacak.

Terazi burcunda Yeni Ay hiç şüphesiz ki geçmişle bağların kopmasını, büyük yeni başlangıçları, ani kararları ve sevdiğimiz bir şeyi ya da birini kaybetme korkusu ile atılacak adımları temsil ediyor. Aynı zamanda değişim ve dönüşüm için yapılacak hazırlıklar da Yeni Ay enerjisinin önemli işaretlerinden biri.

Yeni Ay Terazi burcunda gerçekleştiği için bu konularda dengesizlikler yaşanabilir. Özellikle de ikili ilişkilerde bir taraf daha fedakar hale gelirken diğer taraf kendini geri çekebilir. Ayrıca iş yerlerinde ya da eğitim hayatında birileri daha çok çalışırken diğerleri onlara eşlik etmeyebilir. Bu konularda dikkatli olmakta yarar var.

Bu dönemde takıntılar, yemek yeme arzusunun artması, tatlı krizleri ve hem bir şeylere hem de birilerine duyulacak yoğun sevgi gibi konular ön planda olacak. Hayatımızın dinamikleri kökten değişecek de diyebiliriz. Bu değişim bir anda olmayacak çünkü Terazi enerjisi bizi etkiliyor. Ama güç dengeleri de dahil olmak üzere hayatınızda öncelik tanıdıklarınız konusunda değişimler yaşanabilir.

Yeni Ay’ın Terazi burcunda gerçekleşerek bizi etkisi altına alacağı önümüzdeki günlerde ikili ilişkiler konusunda atılacak adımlar, yeni başlanacak bir diyet ya da eğitim programı gibi konular aklınızı meşgul edecek. Hayatınızda kısa süre sonra başlayacak dönüşüm sürecinin hazırlıkları başlıyor da diyebiliriz. Hem ruhsal hem fiziksel olarak değişeceksiniz.

Yeni Ay döneminde ne olursa olsun her şey olması gerektiğinden daha yoğun yaşanacak. Yaşanılanların etkileri de aynı şekilde daha yoğun bir şekilde hissedilecek. Bu nedenle dengeyi sağlamak için bazı adımlar atmanız gerekebilir. Kaybedilenleri kabul etmeye ve yeni başlangıçlar için hazırlık yapmaya başlayın.

Bu hafta içinde yaşayacağınız deneyimler bazı şeylerin sizin kontrolünüz dışında gerçekleştiğini de anlamanızı sağlayacak. Bizden büyük güçler de vardır, unutmayın ve hiçbir şey sonsuza dek aynı kalmaz. Bunu kabullenirseniz hayatın tadını çıkartabilirsiniz. Ne yaşarsanız yaşayın tüm bunların döngünün bir parçası olduğunu unutmayın.