Terazi Burcunda Yeni Ay

20 Ekim Cuma sabahı gerçekleşen Terazi burcunda Yeni Ay’ın etkilerini bu hafta sonunda yoğun şekilde hissedeceğiz. Peki, Terazi burcunda Yeni Ay hayatımıza neler getirecek?

26 Derece Terazi burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın en önemli etkisinin hayatımıza katacağı belirsizlik olduğunu söyleyebiliriz. Önümüzdeki günlerde yeni başlangıçlar konusunda dengesizlikler yaşanması, sürprizlerle karşılaşmamız ve hayatı aşırı uçlarda yaşamaya başlamamız mümkün.

Terazi burcunda Yeni Ay’ın etkisiyle hiç düşünmediğiniz bir anda planlamadığınız bir alanda yeni bir şeye başlayabilirsiniz. Ya da yeni başladığınız bir çalışma konusunda büyük bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Her ne kadar normalde Terazi dengeyi sağlayan ve uyumlu hayatı simgeleyen bir enerjiye sahip olsa da bu süreçte Yeni Ay’ın karşısında yer alacak Uranüs’ün etkisiyle tam zıttı etki yapacak.

Terazi Yeni Ay’ının bu yüzden beklenmedik bir etkisi olacağını, diğer gezegensel enerjilerin baskın hale geçmesiyle birlikte bizi yolumuzdan çıkartıp bambaşka bir yola sokacağını ifade etmek yanlış olmaz. Bu keskin değişikliğe kendinizi hazırlamanızda yarar var. Beklentiler dahilinde, sorunsuz ve tahmin edilebilir bir şekilde ilerlemeyi seven burçlar için özellikle alarm çanları çalacak.

Önümüzdeki dönemde işler istediğiniz şekilde gitmeyebilir ama mücadelenin sonunda hepimiz kendimize yeni bir denge noktası bulmayı başaracağız. Terazi burcunda Yeni Ay etkin olduğu sürece hem olumlu hem de olumsuz sürprizlerle karşılaşabiliriz. Hangi burcun ne tür bir sürprizle karşılaşacağını merak ediyorsanız bunu yaşamadan göremeyeceğinizi bilmelisiniz. Bu süreç için yapmanız gereken ne olacağını merak etmekten çok hazırlıklı davranmak olmalı.

Terazi burcunda Yeni Ay’ın getireceği ani olaylara, duygu dalgalanmalarına ve sürprizlere hazırlıklı olmak için tetikte kalın. Doğaçlama yapmaya çalışın ve isyan etmeyin. Kararsız biriyseniz bu süreç sizi zorlayabilir ve belki de sürecin sonunda kararlı biri haline gelebilirsiniz. Çünkü bu Yeni Ay bizi pratik olmaya, zekamızı kullanmaya ve hayal gücümüzle hareket etmeye zorlayacak.

Uranüs ile karşı karşıya gelerek bizi terk köşeye yatıracak olan Terazi burcunda Yeni Ay her şey yolunda gitse de olayların akışının aniden değişmesi sizi rahatsız hissettirebilir. Bu rahatsızlık duygusuna takılıp kalmamaya çalışın. Kendinizi tükenmiş, hazırlıksız ve belirsiz bir geleceğe doğru ilerliyor gibi görebilirsiniz ama tüm bu duygularla başa çıkmanın sizin elinizde olduğunu unutmamalısınız.

Terazi burcunda Yeni Ay hepimiz için belirsizlikle mücadele etme zamanı olacak. Pek çok anlamda da bizi güçlendirecek olan bu dönem bizi soyut kavramlar ve sürprizlerle zorlarken sürecin sonunda elimize somut sonuçlar verecek. Rahatlayın ve kendinizi akışa bırakın.