Uranüs İleri Harekete Başlıyor

Bu hafta içinde Koç burcundaki Uranüs ileri harekete başlıyor. Peki, Uranüs’ün ileri hareketi bizi nasıl etkileyecek?

Uranüs’ün Koç burcunda 24 derecelik bir ileri harekete başlaması ile birlikte hayatımızda öne çıkan en önemli konu geçmişimiz olacak. Geçmişte yaşadığımız tecrübelerin, yaptığımız hataların ve anılarımızın etkisinde kalabilir, sık sık eskilere dalıp gidebiliriz. Bu süreçte nostalji hayatımızın ana teması haline gelebilir.

Bu dönemde geçmişle ilgili düşüncelerimizin dışında öne çıkacak bir diğer konu da sürprizler ve beklenmedik gelişmeler olacak. Aniden karşımıza çıkan fırsatlar ve güzel haberler bizi bir anda heyecanlandırıp mutlu ederken yine beklenmedik zamanlarda ortaya çıkan gecikmeler, ertelemeler gibi olumsuzluklar da sinirimizi bozacak.

Uranüs’ün Koç burcunda ileri harekete başlaması ile hayatımızdaki Koç enerjisinin artacağını da söylemek mümkün. Artan Koç enerjisi bizi daha sabırsız, aceleci ve tez canlı yapabilir. Sosyalleşme ve konuşma isteğiniz artabilir. Sohbet etmekten daha çok hoşlanabilirsiniz ancak Koç burcunun havadan sudan konuşmayı sevdiğini duygularını ifade etmede çok başarılı olamadığını unutmayın.

Önümüzdeki günlerde ayrıca hayatınızda yepyeni başlangıçlar yapmaya ve ani değişikliklere de hazır hissedebilirsiniz. Koç enerjisinin beklenmedik ve çılgın tavırları tüm burçların üzerinde hissedilecek. Ani kararlar almanız, fiziksel görünüşüz ile ilgili değişiklikler yapmanız veya iş değişikliğine karar vermeniz mümkün.

Uranüs değişim ve dönüşümü hızlandırırken bir yandan da içinize kapanmanıza da neden olabilir. Ancak bu içe kapanıklık insanların arasında bile kendinizi yalnız hissetmeniz olarak kendini gösterecek, unutmayın. Ne olursa olsun Uranüs’ün ileri harekete başlamasının üzerimizde çok büyük etkiler yaratacak bir gezegensel değişim olduğunu aklınızdan çıkartmamalısınız.

Bu dönem her burç için farklı sonuçlara neden olacak olsa da Uranüs en güçlü ana gezegenlerden biri olarak hayatınızın belli bir alanında çok büyük bir değişikliğe neden olmadan sizi bırakmayacak. Bu yüzden ani kararlar almamaya, sakin davranmaya ve olaylara biraz daha mantıklı yaklaşmaya çalışmalısınız.

Uranüs’ün Koç burcundaki ileri hareketi kendini yavaşlamış ve güçsüz hissedenleri bir anda sarsıp kendine getirecek. Çok mutlu olanlara ise hayatta üzülecek bazı şeyler olduğunu da gösterecek. Kardinal yani temel gezegenlerden biri olan Uranüs Koç enerjisi ile birleştiğinde hayatımızdaki seçimleri, hayatımızın genel gidişatını ve diğer her konuyu etkileyecek güce sahip olacak. Bu etki sırasında kalbinizin sesini bastırmazsanız yolunuzu kaybetmezsiniz!