Uranüs Kova Burcunda Geri Harekete Başlıyor

Bu hafta içinde Uranüs Kova burcunda geri harekete başlayacak. Peki yeni başlangıçların ve değişimin habercisi Uranüs’ün Kova burcunda geri hareket etmesi hayatımıza neler getirecek?

Uranüs’ün Kova burcunda geri harekete başlaması ile birlikte değişim rüzgarı başlıyor. Bu dönemde yeniliklere, sürpriz gelişmelere, dönüm noktalarına ve devrim niteliğinde olaylara hazır olmalıyız.

Bu sürecin başında geçmişinizdeki olayları sık sık anmanız, geçmişi düşünmeniz ve nostaljik duygulara kapılmanızın mümkün. Ancak Kova burcunda geri hareket eden Uranüs’ün nostaljik enerjisinin etkisi bittiğinde artık kendinizi değişime ve geleceğe adım atmaya da hazır hissedeceksiniz. Hayatınızı değiştirecek yeni kararlar almanızın da zamanı geldi.

Bu hafta içinde en önemli gündem konunuz gelecek planlarınız olacak. Yeni planlar yaparken yavaş yavaş kendinize olan güveniniz de artacak. Uranüs’ün Kova burcunda geri hareket etmesi bir yandan da hayatın iplerini sizin elinize alacağınız anlamına geliyor, bunu unutmamalısınız. Hayatınızın gidişatını belirlemek sizin elinizde olacak.

Uranüs gezegeni üzerinde Kova burcunun baskın olması hepimizin Kova enerjisinin etkisi altına gireceğimiz anlamına geliyor. Bu yüzden zaman zaman kendinizi dış dünyadan soyutlanmış hissedebilir, en neşeli ve mutlu anlarınızda içinize kapanabilirsiniz. Bu melankolik etkiye dikkat etmenizde yarar var. Kendinizi kötü hissederseniz mutlaka derin nefes almalı ve içinizi pozitif enerjiyle doldurmak için size ne iyi geliyorsa onu yapmalısınız.

Bu hafta yeteneklerinizin de ortaya çıkacağını unutmayın. El becerileri, ev işleri, çizimler, sanat ile ilgili projeler gibi konularda büyük başarı gösterebilirsiniz. Ayrıca daha önce de söylediğimiz üzere Uranüs’ün Kova burcunda geri hareketi sert bir değişim, dönüşüm rüzgarının da başlangıcı. Yeni yeteneklerinizin ortaya çıkması hayatınızda oluşacak yeniliklere neden olabilir.

Uranüs’ün Kova burcunda geri hareket ettiği süreç boyunca Kova burcunun etkisi ve Uranüs gezegeninin enerjisi bizi etkilemeye devam edecek. Bu süreç 21 Ağustos Aslan burcunda Yeni Ay dönemine kadar devam edecek. Bu süreci iyi kullanmak istiyorsanız mutlaka hayatınızdaki değiştirmek istediğiniz noktalara, kendinizde törpülemek istediğiniz kötü özelliklere ya da canınızı sıkan ayrıntılara odaklanmalısınız.

Bu dönemde kendinizi yeniliklere başlamak, yeni hayaller kurmak, risk almak ve başarmak için motive hissedeceksiniz. Uranüs’ün Kova burcunda geri hareketi geçmiş dönemlerin etkisinin bitmesini sağlayacak ve bizi her şeye yeniden başlamak için hazır hale getirecek. Kova burcundaki Uranüs’ün gücünü hafife almayın ve hayatınızda her şeyi yoluna koyabilecek kadar güçlü olduğunuza inanın.