Venüs Akrep Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızdaki Akrep enerjisi artıyor. Peki, Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Venüs’ün Akrep  burcuna geçmesi ile hayatımızdaki Akrep enerjisi tavan yapıyor. Bu da hayatımızdaki Akrep  enerjisinin iki katına çıkmasına neden olacak. Akrep  enerjisinin tavan yapmasıyla hayatımızda sosyal ilişkiler, finans, maddi ve manevi değerler ile kaynaklar kavramları öne çıkacak.

Akrep  enerjisinin hayatımıza çok daha fazla kural, disiplin ve düzen getireceğini söyleyebiliriz. Artık gerçekten elde etmek istediklerinize de daha kararlı ve azimli bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Hayallerimiz ile hedeflerimiz içimizdeki hırsın artmasıyla bizim için ölüm kalım meselesi haline gelebilir.

Akrep  enerjisi ve Venüs enerjisi birleştiğinde tecrübe ettiğimiz her türlü şeye olgunluk ve sabır ile yaklaşacağız. Bu sayede hem gerçek dışı konularla canımız sıkılmayacak hem de engelleri aşıp yeni başlangıçlar yapma gücünü bulacağız. Ancak buna karşın geçmişten gelen sorunları aşmak ve geçmişte tutkun olduklarımıza veda etmek acılı olabilir.

Venüs’ün Akrep  burcuna geçmesi gelenekleri, aile kavramını ve manevi değerleri de daha ön plana alacak. Partneri olan burçlar bu dönemde evlenmeye karar verebilir. Partneri olmayanlar aşık olabilir, ciddi bir ilişkiye başlayabilir ve evli olanlar ise çocuk sahibi olmayı düşünmeye başlayabilir.

Bu geçiş sürecinde daha hırsı olacak ve başarılı olmak isteyeceksiniz bu yüzden kariyer, eğitim ve yaratıcılık isteyen alanlarda büyük atılımlar yapabilirisiniz. Yine ticaret ve alım satım gibi konularda da şans yanınızda olacak. Gelecek planları için harekete geçebilirsiniz. Akrep  burcu size sevgi, güzellik ve maddiyatla ilgili her türlü konunun daha hoş gözükmesini sağlayacak.

Bu dönemde yaşanacak tek sorun Akrep  enerjisinin daha da artması ile birlikte duygularımızı ifade etmede yaşayacağımız zorluk olabilir. Akrep  duyguların yoğunlaşmasına neden olurken duyguların ifade edilmesini de imkansız kılacak. Bu konuda yanlış anlaşılmalar konusunda dikkatli olmanızda yarar var.

Venüs’ün Akrep  burcuna geçişi ile hayatınızda daha yüksek standartlara sahip olmak isteyeceksiniz ve kendinize olan saygınız da artacak, bunu unutmayın. Hayatınızın kontrolünü ele alacak ve hem daha fazla kazanacak hem de daha paylaşımcı olacaksınız. Artık kendi değerinizi küçümsemeyi bırakın.

Bu hafta yeni yıla yaklaştığımızı da unutmamalıyız. Yeni yıla haftalar kala hayatımızdaki Akrep enerjisinin artması bu süreçte yaşayacaklarımızın bizi 2019 yılında da etkileyebileceği anlamına geliyor olacak.