Venüs Akrep Burcuna Geçiş Yapıyor – İçe Dönüş Başlıyor

8 Kasım Çarşamba’yı Perşembe’ye bağlayan gece Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak. Peki, Akrep burcundaki Venüs hayatımıza neler getirecek?

Öncelikle Akrep burcuna geçiş yapan Venüs’ün özellikle para, sosyal ilişkiler ve özgüven problemleri konularını etkileyeceğini söylemekte yarar var. Önümüzdeki günlerde etkili olacak Akrep burcundaki Venüs paranın bizi ne kadar yönetip yönetmediği ile ilgili sorgulamalara neden olacak. Ayrıca sosyal ilişkilerimizde kullanılıp kullanmadığımız ya da birini neden isteyip istemediğimizi düşünmeye başlayacağız.

Akrep burcuna geçiş yapan Venüs aslında hayatımızın temel konuları üzerinde devrim niteliğinde olacak diyebiliriz. Zihninizde hayatınızla ilgili her türlü soru oluşurken bu soruların nasıl cevaplanacağını bilemeyebilirsiniz. Ama yaşayacağınız deneyimler size soruların cevaplarını verecek, merak etmeyin.

Akrep burcunun enerjik yapısının sadece arzularla ilgili olmadığını unutmayın, Akrep enerjisi aslında her şeyi keşfetmek isteyen meraklı duygular uyandırır. Bu yüzden içgüdüsel olarak sorular soracak ve bu sorulara cevaplar arayarak bazı şeyleri anlamaya çalışacaksınız. Bu sırada devreye giren Venüs ise yavaş yavaş kendinizle ilgili sırları öğrenmenizi sağlayacak.

Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi ile birlikte hem hayatımıza hem de ruhsal durumumuza yani kısacası kendimize yöneleceğiz. Bu geçiş sırasında hiç bilmediğiniz yönlerinizi, yeteneklerinizi ve arzularınızı keşfedeceksiniz. Cesur bir savaşçı gibi gerçekleri arayacaksınız. Burada amacınızın ne istediğinizi değil onu neden istediğinizi anlamak olacağını unutmayın. Akrep enerjisinin yarattığı arayış başınızı döndürebilir.

Bu süreçte dikkatiniz biraz daha dağınık olabilir, işinize yönelmekte zorluk yaşamanız olası bu yüzden bitirmesi gereken projeleri olanların kendini biraz daha zorlaması gerekecek. Ama Akrep enerjisi sizi hem daha canlı hem de daha güçlü kılacak. Sorular sorup cevaplarını aramaya çalışırken bir yandan da eğleneceksiniz. Bu geçişi bir tür kişisel gelişim dönemi olarak da kullanabilirsiniz.

Akrep burcundaki Venüs hayatınızdaki eksikleri ve fazlalıkları anlamanıza da yardımcı olacak. Bu süreçte içinizdeki arayışlara ve arzularınıza takılıp kalmamaya özen göstermelisiniz çünkü eğer kendinizi bu enerjiye bırakırsanız bu durum sizin için çok yorucu ve tüketici olabilir. Arayışı dozunda tutun ve tabularınız ile sırlarınızın altında yatanları anlamaya çalışın.

Bir tür terapi ya da rahatlama süreci olarak da görülebilecek bu dönemde acı gerçekleri de keşfedeceksiniz. Bu acı gerçekler ilk başta canınızı yaksa bile bu günlerin sonunda çok rahatlayacak, kendinizi arınmış gibi hissedeceksiniz. Sevgi, tutku ve arzular ön plana çıkacak.

Akrep burcuna geçen Venüs size bilmek istediklerinizin cevaplarını vermeye geliyor. Bu süreçte yaratıcılık enerjinizin de artacağını unutmayın ve bugüne kadar atmak isteyip de atamadığınız adımları atmak için cesaretinizi toplayın.