Venüs Akrep Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi ile para, ilişkiler, manevi değerler ve öz saygı konuları ön plana çıkıyor diyebiliriz. Bu konularda tüm burçlar çok daha seçici ve dikkatli olacak. Ayrıca yaşanacak tartışmalar da bu konularda olabilir.

Önümüzdeki günlerde Venüs gezegeni ve Akrep burcunun enerjilerinin etkisiyle hepimiz gerçekten istediklerimize odaklanmaya başlıyoruz. Artık fedakarlıklar, başkaları için alınan kararlar ve bu konuda üzüntüler geride kalıyor. Herkes bir anlamda da kendini düşünmeye başlayacak demek mümkün.

Bu dönemde amacımız önce kendimiz mutlu olmak, sonrasında bu mutluluğu paylaşmak olacak. Bu durumu bir takıntı haline getirmezseniz çok uzun süredir istediklerinizi elde edebilirsiniz. Özellikle kazancın artması, eğitim ve kariyerde başarı, bitmeyen işlerin bitmesi, ilişki sorunlarının çözülmesi konularında şansınız açık olacak.

Venüs’ün Akrep burcuna geçmesinin ardından bilinçaltınızın derinlerinden yükselen arzular, rüyalarınızda ortaya çıkabilir. Duygusal karmaşa hissedebilirsiniz fakat bir süre sonra kendinizi daha farklı hissedeceksiniz ve hareketli bir zaman dilimi geçireceksiniz.

Bu arada karamsarlık ve endişeler yüzünden kolay hastalanabilirsiniz. Nezle ve soğuk algınlığı benzeri hastalıklara karşı bedeninizi güçlendirin ve beslenmenize özen gösterin. Hayal gücü gerektiren işler yapanlar için verimli bir dönem olacak diyebiliriz. Aynı zamanda sevdikleriniz ile ilgili bazı kaygılarınız olabilir. Şüpheci bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Bu hafta içinde dikkat gerektiren konulara yönelik başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Ayrıca araştırmak istediğiniz konular ile ilgilenen arkadaşlarınız ile görüşebilir ve onların desteğini alabilirsiniz. Ayrıntıların önemli olduğu işler yapanlar için verimli bir dönem diyebiliriz. Çevrenizdeki kişilerin farkına varamayacağı detayları tespit edebilir ve şaşırtıcı bir etki yaratabilirsiniz.

Venüs ve Akrep sizi hayatınızın her alanında özenli olmaya ve kendinizi merkez olarak almaya çağırıyor, bunu unutmayın. Çevrenin saygı duyduğu kişilere karşı davranışlarınıza özen göstermelisiniz. Sizi destekleyen kişileri karşınıza almaktan kaçınmalısınız. Tüm bunlara dikkat edecek olursanız ve kendi isteklerinizi takıntı yapmazsanız güzel bir süreç sizi bekliyor.

Bu günlerde insanları ve kendinizi yargılamayı bırakın. Asıl istediklerinize odaklanın. Sizi mutlu eden işlerle ilgilenin ve size değer vermeyen insanlarla görüşmeyin. Sevgi, şefkat ve aşk konuları da gündeminizde olacak. Dürüstlüğü elden bırakmayın, yeter. Venüs size hayatın temel konularında destek verecek.