Venüs Başak Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta Venüs Başak burcuna geçiş yaptı. Peki Başak burcuna geçen Venüs hayatımızda neleri değiştirecek?

Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte öncelikle detayların çok büyük önem kazanacağını ve hepimizin mükemmeliyetçi bir yapıya bürüneceğimizi söyleyebiliriz. Ayrıca hayatımıza dikkatimize dağıtacak farklı ögeler gireceği için odaklanmakta zorluk yaşamamız da olası.

Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte hedeflerimize kendimizi biraz daha fazla adayacağız diyebiliriz. Detayları takıntı haline getireceğiz ve hayatımızdaki her şeyin yolunda gitmesi için uğraşmaya başlayacağız. Dini inançlarımız bu dönemde güçlenebilir ve günlük hayatımızda daha fazla ritüel uygulamaya başlayabiliriz. Hepimizin bu süreçte kendine iyi gelen alışkanlıklar edinmesi de olası.

Bu dönemde farklı ilgi alanlarımızı keşfedeceğiz ve pek çok farklı konuda çalışmaya başlamamız ile birlikte bazen de odaklanmakta zorlanacağız. Bu tür durumlarda kendimizi biraz dinlendirmemizde yarar olduğunu unutmayın. Dinlenir ve rahatlarsanız eninde sonunda odaklanmakta yaşadığınız sorunları aşabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte çok daha enerjik ve canlı hissedeceğimiz için farklı uğraşlar için koşturmak bizi yormayacak.

Başak burcundaki Venüs hayatımızın kontrolünü elimize almamıza yardımcı olacak. Kendi vücudunuzda fiziksel değişiklikler yapmak istiyorsanız, spora başlamak ya da yeni bir beslenme programı uygulamak gibi hedefleriniz varsa bunlarla ilgilenmenin tam zamanı. Venüs’ün Başak burcuna geçtiği dönemde kötü alışkanlıklarınızdan arınabilir, hoşunuza gitmeyen kişileri ve şeyleri hayatınızdan çıkartabilir ve hem fiziksel hem de ruhsal anlamda temizlenebilirsiniz.

Bu dönemde kimsenin fark etmediği detayları fark edecek ve bu detaylardan önemli anlamlar çıkartacaksınız. Bunu doğru şekilde kullanırsanız patronunuz da dahil olmak üzere etrafınızdaki herkesi etkileyebilirsiniz. Üretken ve verimli olabilir, aynı zamanda da yaratıcı enerjinizi doğru şekilde kullanabilirsiniz.

Venüs’ün Başak burcunda olacağı önümüzdeki süreçte spor, diyet, kariyeriniz ya da hayatınızdaki diğer şeylerle ilgili kendinizi fazla eleştirmemeye ve kendinize haksız yere yüklenmemeye çalışın.

Başak burcunun mükemmeliyetçiliği kendiniz de dahil herkesi ve her şeyi çok daha katı bir şekilde eleştirmenize neden olabilir. Her insanın hata yapabileceğini ve hataların da hayatın bir parçası olduğunu unutmayın.

Önümüzdeki günlerde daha çok büyük resme odaklanmaya çalışın ki detaylarda kaybolmayın. Korkularınızı fazla düşünmeyin, gereksiz yere kendinizi suçlamayın ve stresten uzak durmaya özen gösterin.

Bunları yapmayı başardığınız takdirde Başak burcundaki Venüs’ün gezegensel enerjisi sayesinde ister istemez zaten hayatınız kusursuzluğa yakın bir yöne doğru ilerleyecek, bundan emin olabilirsiniz. Siz yeter ki hatalar ya da olumsuzluklar yerine gelişime ve ilerlemeye odaklanın!