Venüs Boğa Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta Venüs Boğa burcuna geçiş yapıyor. Peki, Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi ile hayatımızdaki Boğa enerjisi artmaya başlayacak. Tüm burçlar biraz daha sakin, azimli ve güçlü hissedecekler. Boğa enerjisi ile toprağa ve doğaya dönüş zamanı geliyor diyebiliriz.

Bu dönemde temel ihtiyaçlarınız (para, sosyal ilişkiler, saygı ve mutluluk gibi) hakkında daha fazla düşünmeye, bu konularda adımlar atmaya başlayacaksınız. Size asıl iyi gelen ne? Sizi ne mutlu ediyor? soruları sık sık zihninizi kurcalayacak. Ancak bu soruların yanıtlarını uzakta aramanıza gerek yok. En temel ihtiyaçlar her zaman insanın en yakınındadır, unutmayın.

Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi ayrıca güvenlik ihtiyacının artmasına neden olacak. Koç’un öfkeli enerjisinin biraz olsun hafiflemesi ile rahatlayacak kendinizi sevdiklerinizin yanında huzurlu hissetmeye çalışacaksınız. Artık kök salmak ve büyümek istemeniz de olası. Bu nedenle Boğa enerjisinin arttığı günlerde evlilikler, düğünler ve mutlu kutlamalar da artar.

Önümüzdeki günlerde kendinize odaklanacaksınız. Boğa enerjisinin artması ve Venüs enerjisi herkesin kendine yönelmesine neden olacak. Kendi hayatta kalışınız, kendi güvenliğiniz ve mutluluğunuz için çabalayacaksınız. Ayrıca sizi mutsuz eden ne varsa hayatınızdan atacak mutlu edenleri tutacaksınız.

Kısacası Venüs’ün Boğa burcuna geçtiği dönem bir tür duygusal bahar temizliği ve arınma dönemi olacak da diyebiliriz. Boğa enerjisi hayatımızı yavaşlatıp biraz daha hassas hale getirecek. Kaos ve karmaşanın geçmesi ile kendi sesinizi duyacaksınız. Artık hareket etmeyi bırakacak ve rahatlamaya çalışacaksınız.

Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek için hayatınızla ilgili daha fazla düşünmeli ve elinizde olanlarla nasıl daha iyi bir şekilde yaşayabilirsiniz ona odaklanmalısınız. Venüs ve Boğa enerjisi birleştiğinde size kendi değerinizi hatırlatacak. Kendinize yeterince iyi davranıp davranmadığınızı da sorgulamanız olası.

Bu hafta içinde dokunma, tatma ve koku alma duyularınızın da geliştiğini fark edeceksiniz. Baharla açan çiçekler, yeşeren meyve ve sebzeler sizi daha fazla cezbedecek. Renkli giyinmek ve etrafta boş boş gezinmek de isteyebilirsiniz. Enerjinizi artık kendinize yöneltme ve köklerinizden alacağınız enerjiyle yeşermenizin zamanı geldi.

Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi bir diğer anlamda da uyanışı simgeliyor, unutmayın. Kendi kaynaklarınızı geliştirmeye bakın. Gücünüzü koruyun ve kimsenin olumsuz enerjisini üzerinize bırakmasına izin vermeyin. Artık aklınızdaki soru işaretlerinin de yok olduğunu fark edeceksiniz. Mutluluğun tadını çıkartın!