Venüs ile Güney Düğüm Karşılaşması Dengesizliklere Dikkat!

Bu hafta sonunda Venüs ile Güney Düğüm Oğlak burcunda karşılaşıyor. Peki, Venüs ile Güney Düğüm karşılaşması ne anlama geliyor?

Venüs ile Güney Düğümünün Oğlak burcunda karşılaşması ile geçmiş ile gelecek arasında bir köprü oluşacak diyebiliriz. Bu dönemde içgüdülerimiz, sosyal ilişkilerimiz ve hayatımızdaki her türlü önemli konu geçmişteki tecrübelerimizle şekillenecek ve geleceğimizi etkileyecek. Ayrıca geçmişte hissettiğimiz duygular da gün yüzüne çıkarak bizi etkisi altına almaya başlayacak. Venüs’ün neden olduğu bu köprü Güney Düğümün de etkisi ile güçlenecek ve sessiz bir fısıltı gibi bizi yönlendirecek. Yine de geçmişte yaşadıklarımıza takılıp geleceğimizi olumsuz etkilememeye çalışmamız yararımıza olacak.

Bu hafta Venüs ile Güney Düğümün karşılaşması bizi daha farklı açılardan düşünmeye zorlayacak. Bu dönemde sabit fikirli olamayacağız. Artık kendi dünyamızdan çıkıp sadece farklılıklarla ilgilenmeye başlayacağız. Gerçekleri öğrenmek için etrafımızdaki kişileri de analiz etmeye çalışacağız. Herkesi ve her olayı gözlemleyeceğimiz bu dönemde geçmişteki tecrübelerimizi de kullanarak hayatımızla ilgili farklı sonuçlar çıkartacağımızı da söylemek mümkün.

Venüs Güney Düğüm karşılaşması ayrıca bize büyük bir potansiyel enerji sağlayacak. İşimizde başarımız artacak. Çok daha yaratıcı ve çok daha çalışkan olacağız. Bu enerjiyi iyi kullanarak kariyer anlamında istediğimiz her şeyi elde edebiliriz. Ya da evde yapmamız gereken farklı görevlerimiz varsa bu konularda da başarılı olacağımızı söylemek mümkün. Öğrencilerin de bu dönemde notları artacak. Bu başarı karşılaşmasını iyi değerlendirin ve aklınıza gelen fikirler mutlaka not edin çünkü bu dönemde müthiş parlak fikirler aklınıza gelebilir.

Bu dönemde son olarak Venüs Güney Düğüm karşılaşmasının etkisi olarak dengesizlik göreceğimizi söyleyebiliriz. Bu dengesizlik etrafımızdaki kişilerin çelişkili söylemleri ve çelişkili davranışları olarak ortaya çıkacak. Ayrıca hava durumunda sürekli dengesizlik oluşabilir. Borsa ve para birimlerinde de büyük bir dengesizlik görülmesi olası. Bu dönemde finansal riskler almamakta yarar olacaktır. Eğer risk almayı düşünüyorsanız bu haftanın bitmesini beklemelisiniz. Etrafınızdaki kişilerin dengesiz hareketlerine karşı da daha anlayışlı olmanız gerekecek.

Venüs Güney Düğüm karşılaşmasının ardından ya geçmişinizdeki sorunları geleceğinize taşıyacaksınız ya da geçmişinizdeki sorunları halledip geleceğe sağlam adımlarla ilerlemeye başlayacaksınız, unutmayın. Bu dönemde biraz daha iyimser olmaya çalışın ve hayatınızda bir düzen oluşturmak istiyorsanız bu dönemi iyi değerlendirin.