Venüs Jüpiter Karesi

Bu hafta sonunda Venüs ile Jüpiter arasında bir kare açı oluşacak. Peki, Venüs – Jüpiter karesi bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Venüs ile Jüpiter karesinin Ay Tutulmasının ardından gelen ilk karşılaşma olduğunu ve bu yüzdende de büyük önem taşıdığını söylemek mümkün. Tutulmanın ardından gelen karşılaşmaların tutulmanın etkilerini de üzerilerinde taşıdıklarını unutmamak gerekir.

Venüs – Jüpiter karesi de bu anlamda Ay’ın da enerjisi ile birleşerek isteklerimiz ile bizden beklenenler arasında büyük çekişme ortaya çıkmasına neden olacak. Bu çekişme nedeniyle sürekli ailenizin sizden bekledikleri ile kendi istekleriniz arasında gelgitler yaşayabilirsiniz. Bu tür durumlarda her zaman kalbinizin sesini dinleyin.

Venüs ile Jüpiter arasında oluşacak kare açı sosyal ilişkilerde zıtlaşmaları, finansal konular ile öz saygı arasındaki çatışmaları simgeliyor. Önümüzdeki günlerde aşık olduğunuzun kişinin ya da sevdiklerinizin istekleri ile kendi iç sesiniz arasında kalabilirsiniz. Burada ise onlar için yapacağınız fedakarlıklar devreye girecek. Önemli kararlar almanız gerekebilir.

Bu dönemde ayrıca karşınıza çıkan büyük fırsatları değerlendirme konusunda da kararsız kalacaksınız çünkü bu fırsatların kendinize olan saygınızı zedelediğini düşünebilirsiniz. Kova döneminde olduğumuz için tüm bu gezegensel elementlerin birleşmesi ile birlikte bireysellik, kişisel ihtiyaçlarınızın öne çıkması, yabancılaşma ve kendinizi diğerlerinden soyutlama gibi konular ön planda olacak.

Önümüzdeki günlerde ortaklık ilişkileri, kariyer kararları ya da hayati değişiklikler gibi konularda çok dikkatli olmalısınız. Özgürlük ateşi ile yanıp tutuşuyor olabilirsiniz ama her ateşin bir gün söneceğini ve ateş söndüğünde sizin de aldığınız kararlar pişman olabileceğinizi unutmamalısınız. Ayrıca Venüs ve Jüpiter size sürekli iyimser olmanız gerektiği konusunda uyaracak, bu sesi duymanız da çok önemli.

Venüs – Jüpiter karesi hayatınızda ne olursa olsun size kendinize ait bir alan çizmenizi fısıldayacak. Kendinize özel bir alanınız, nefes alacak bir yeriniz olması için sizi destekleyecek olan bu gezegensel karşılaşma süresinde bazen sevdikleriniz de dahil olmak üzere hiç kimsenin sesini duymak istemeyebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

Bu süreçte kendinizi rahat hissetmediğiniz hiçbir teklifi kabul etmemelisiniz. Mutsuz olmanızdansa, plan yapmaya devam etmeniz çok daha doğru bir seçenek olacaktır. Kova ve Ay enerjisi sizi diğerlerinden aykırı durmaya ya da yalnız kalmaya itiyorsa bu noktada da kendinizi fazla zorlamayın. Unutmayın bazı zamanlarda herkesin yalnız kalmaya ve kafasını toparlamaya ihtiyacı vardır.