Venüs – Mars Altıgeni

Venüs ile Mars arasında bir altıgen açı oluşmasıyla birlikte yoğun bir gezegensel enerjinin etkisi altına giriyoruz. Çünkü aynı zamanda Çiron asteroidi de Venüs Mars altıgeninin karşısında yerini alacak. Bu da önümüzdeki dönemde hem Venüs, Mars gezegenlerinin hem Çiron asteroidinin hem de bu altıgeni etkileyen Balık ile Boğa burçlarının etkisi altında kalacağımız anlamında geliyor. Öncelikle bu yoğun dönemde biraz daha fazla azimli olanların ve sabırla bekleyebilenlerin kazançlı çıkacağını söylemekte yarar var. Her şey bu sayede çok daha iyi olmayacak belki ama sabır bu zaman diliminde zorlukları atlamamıza yardımcı olacak.

Venüs Mars altıgeninin hayatımızı etkisi altına aldığı zorlu dönemi daha iyi bir şekilde atlatabilmemiz için ayrıca yıkıcı olmak yerine yapıcı düşünce ve davranış biçimini tercih etmemiz gerekli. Canımızı acıtsa bile etrafımızda olan bitenin çok daha fazla farkında olmalıyız. Bu dönemde hiçbir alanda büyük ya da ani olumlu değişiklikler beklemeyin. İşler yavaş ilerleyecek. Ama kendinize sağlam adımlarla ilerleyeceğiniz bir yol bulursanız güvende olacaksınız, bundan emin olabilirsiniz.

Bu dönemde ayrıca temel ihtiyaçlar ve fiziksel değişim eğilimi de gündemde olacak. Hepimizin aklına temel ihtiyaçlarımızın neler olduğu ve bunların bizde olup olmadığı sorusu dolaşırken bir yandan da fiziksel anlamda değişim arayışı içine girmemiz olası. Biraz daha kendi bakımımıza yönelmemiz de olası. Bu hafta Venüs – Mars – Çiron’un üçlü etkisi bazen bizi imkansız arzular ve romantik hayaller peşinde koşturacak. Gerçeklerden kopup gideceğiz. Bazen de somut sonuçlar almak için elimizden geleni yapar hale geleceğiz.

Venüs – Mars – Çiron etkisi dışında bizi aynı zamanda Balık ve Boğa burçlarının da etkileyeceğini belirtmiştik. Balık ve Boğa burçlarının etkisiyle bu dönemde kendi ayaklarımızın üzerinde durma isteğimiz artacak. Bu da zorlayıcı sorumluluklar altına girmek anlamına geliyor. Boğa burcu bizi zor yoldan gitmeye zorlarken Balık burcu da düştüğümüzde bizi yerden kaldıracak, destekleyecek. Bu haftanın en olumlu yönü tüm eylemlerimizin isteklerimize göre ilerleyecek olması. Bu dönemde ilerleme kaydetmek istediğiniz her konuda ilerleyebilirsiniz. Bunun için şimdiki zamana odaklanmanız gerektiğini unutmayın.