Venüs Neptün Karesi

8 Mayıs akşamı İkizler burcundaki Venüs ile Neptün arasında bir kare açı oluşacak. Peki Venüs ile Neptün karesi burçları nasıl etkileyecek?

Bu hafta oluşacak olan Venüs – Neptün karesi ikili ilişkiler, ekonomik durum ve manevi değerler konusunda kafa karıştırıcı olabilir. İkili ilişkiler konusunda kime güveneceğiniz konusunda tereddüt etmeniz, daha fazla maddi kazanç sağlamak için uğraşmanız ve hangi manevi değerlerin sizin için daha önemli olduğunu düşünmeye başlamanız olası.

Gerçekleşecek olan Venüs – Neptün karesinde özellikle Venüs enerjisi tüm burçları aşk, para ve hayaller konusunda daha fazlasını elde etme arzusuna yönlendirecek diyebiliriz. Bu konuda hissedeceğiniz hırs nedeniyle beklenmedik adımlar atabilir, daha önce denemediğiniz yollar deneyebilirsiniz. Ancak biraz dikkatli olmanız ve manevi değerlerine ters adımlar atmamanız gerekli.

İkizler burcundaki Venüs sizi daha fazlasına yönlendirirken Neptün’ün de hayaller alemine dalmanıza neden olacağını unutmayın. Neptün enerjisi bu süreçte gerçekler ile hayalleri birbirinden ayırmanızı zorlaştırabilir. Hem Venüs hem de Neptün enerjisi kafa karıştırıcı olacağı için tüm burçların önümüzdeki günler risk almamaya, yeni girişimler için adım atmamaya ve acele etmemeye özen göstermesi gerekiyor.

Venüs – Neptün karesi oldukça kısa bir süre etkili olacak ama etkisi oldukça yoğun hissedilecek. Bu gezegensel karşılaşma aslında bir anlamda tüm burçları test edecek ve bir deneme sürecine sokacak da diyebiliriz. Bir yandan kafanız karışırken bir yandan da daha fazlasını elde etmek isteyeceksiniz. Önemli olan ise kalbinizin sesini duyup duyamayacağınız.

Bu dönemde sonrasında pişmanlık duyacağınız adımlar atmak istemiyorsanız mutlaka kalbinizin sesini dinleyin. Olayların ve durumların biraz daha farkında olmaya çalışın. İçgüdüleriniz ile Venüs ile Neptün’ün kafa karıştırıcı enerjisini karıştırmayın. Ailenizi ve sevdiklerinizi farklı amaçlar uğruna kırıp geçmeyin.

8 Mayıs’ta başlayacak ve önümüzdeki günlerde yavaş yavaş etkisini yitirecek olan bu deneme sürecini başarılı bir şekilde atlatır, kimseyi kırmadan ya da yanlış yollara sapmadan doğru yolda ilerlerseniz bu sürecin ardından sizi büyük bir rahatlama ve mutluluk da bekliyor olacak. Venüs ile Neptün sizi sokacağı deneme sürecinin ardından doğru yolda gidenleri de ödüllendirecek.

Bu hafta doğru yoldan şaşmayın, beyaz yalan olarak görseniz bile yalana başvurmayın, başarılı olmak ya da daha fazlasını elde etmek için farklı seçeneklere yönelmeyin ve size güvenenlerin güvenini boşa çıkartmayın. Biraz kafa karıştırıcı ve zor olsa da bu kısa deneme sürecini atlatın ve tünelin sonunda aydınlık bir ışık olduğunu aklınızdan çıkartmayın.