Venüs Plüton Kavuşması

25 Kasım’da Venüs Plüton ile karşılaşacak. Venüs’ün Plüton ile karşılaşmasından büyük bir sevgi doğacak diyebiliriz.

Bu dönemde hem kendinize olan sevginiz hem de başkalarına olan sevginizle ilgili konular gündemde olacak. Sık sık insanlarla olan ilişkilerinizi düşüneceksiniz. Bu dönemde duygusal yakınlaşmalar, platonik aşkların depreşmesi, partnerinize olan sevginizin artması, çocuğunuza duyduğunuz şefkatli sevginin derinleşmesi ya da doğaya olan aşkınızın kabarması mümkün.

Kısacası 25 Kasım belki de uzun süredir beklediğiniz o mutlu, sevgi dolu gün olacak. Yalnız 25 Kasım’ın bu toz pembe atmosferinde sizi bekleyen bazı tehlikeler de olduğunu unutmayın. Sevgilerinin kabarması pek çok kişiyi iyi hissettirse de bazen en olumlu duygunun da ters tepeceğini unutmayın. Bazen aşırı sevgi kıskançlığa, kıskançlık da kavgalara neden olabilir. 25 Kasım’ın toz pembe geçmesi için aşırılıklardan kaçınmalı ve sevginin gücünü hissetmeye çalışmalısınız.

Sevginin gücünün sizi acılardan koruyabileceğini ve hayatınızı dönüştürebileceğini unutmayın. Eğer negatif duygularla beslenirse yıkıcı olsa da pozitif duygularla beslenen sevgi çok güçlü bir motivasyon kaynağına da dönüşebilir. İçinizde kelebekler uçuştuğunu hissedip doğa yürüyüşlerine çıkabilir, köpeğinizle mutlu bir gün geçirebilir ya da partnerinizle aşk dolu bir seyahate çıkabilirsiniz. Ama bunun yerine platonik aşkınızı düşünerek olumsuz duygularla besleyeceğiniz bir sevgi hayatınızı zindan etmeye yetebilir. Sevginin gücünü küçümsemeyin, gücünü sevgiden alan Venüs sizi 25 Kasım’da aşka davet ediyor. Plüton ise mantıklı olmanız ve sevginin gücünü iyiye kullanmanız için size yardım etmek için uğraşacak.

Eğer Venüs’ün sesine kulak verir Plüton’un sesini göz ardı ederseniz belki de hayatınızın en kötü gününü geçirebilirsiniz. Zaten bu yüzden pek çok kişi 25 Kasım’ın “Kara Cuma” olacağını söylüyor. Ama unutmayın ki her zaman kötülüklerin içinden bir iyilik çıkar, yani eğer Venüs’ün aşka davetini aldığınızda Plüton’un sesini göz ardı etmez onu dinlerseniz sizin için tüm problemlerin yok olduğu, zamanın akmasını hiç istemediğiniz büyülü bir Cuma günü de geçirebilirsiniz.

Cuma günü içinizdeki yoğun duyguların etkisiyle sevdiklerinizi üzmemeye de özen göstermelisiniz. 25 Kasım’da hissettiğiniz duyguların etkisine kapılıp ağzınıza ne gelirse söylerseniz etrafınızdaki insanları kırmanız olası. Sizi sevenlerin size ne kadar değer verdiklerini ve sizinle üzülüp sizinle sevindiklerini unutmayın. Hiçbir şey için onları kırmaya değmez. Çünkü sevdiklerimiz olmadan hayat geçmez. 25 Kasım Cuma gününü “Kara Cuma” ya da “Büyülü Cuma” olarak yaşamak sizin elinizde. Sevginin gücünü hissedin ve mantığınızın sesine kulak verin.