Venüs Vesta Karesi

Bu hafta sonunda Başak burcundaki Venüs ile Yay burcundaki Vesta arasında bir kare açı oluşacak. Peki, Venüs ile Vesta karesi hayatımızı nasıl etkileyecek?

Venüs ile Vesta arasında oluşacak kare açı 2018 yılının en büyük üçüncü kare açısı olacak çünkü en güçlü gezegenlerden biri olan ve yaratıcılığı simgeleyen Venüs ile romantik enerji ve neşenin simgelerinden biri olan Vesta karşı karşıya geliyor.

Bu karşılaşmayı yine en güçlü ve baskın burçlardan Başak ile Yay’ın desteklediğini de unutmamak gerekir. Bu yüzden Venüs Vesta kare açısı bizi en yoğun şekilde bu hafta etkilese de önümüzdeki aylarda da bu güçlü kare açının etkilerini hissetmeye devam edeceğiz.

Venüs ile Vesta arasında oluşan kare açının öncelikle yaratıcılık ve romantizm enerjisini arttıracağını söylemek mümkün. Bu dönemin en büyük ikinci özelliği ise dikkatimizi belli bir konuya yönlendirmemizi sağlayacak olması. Bu bakımdan ilgilenmeniz gereken bir konu varsa o konuda istediğinizi elde edeceğinizi ifade edebiliriz ancak bu konuya odaklandığınız sırada finansal konuları göz ardı etmemelisiniz.

Venüs ile Vesta karesinde etkin burçlar Başak ve Yay olacağı için bu dönemde egomuzun ve öz güvenimizin de büyük ölçüde artacağını ifade etmek mümkün. Egomuzun artmasıyla etrafımızdaki insanları kırmaktan ya da onları güvensiz hissettirecek davranışlarda bulunmaktan kaçınmalıyız. Bu hafta olası tartışmaların geleneksel ve modern çatışmasından çıkacağını da söylemekte yarar var.

Bu dönemde romantik enerjinin güçlenmesi ile hem aşk hem iş hem de arkadaşlık ilişkilerimizdeki sorunlar çözülecek. Eğer partneriniz varsa bu hafta ilişkinizde yeni bir boyuta geçeceğinizi ifade etmek mümkün.

Partneriniz yok ise bu hafta katıldığınız sosyal ortamlarda aşkın kapınızı çalması olası. Ancak Venüs ile Vesta’nın güçlü enerjisine rağmen bu dönemde gezegensel enerjilerin bizi duygusal anlamda hassaslaştıracağını da söylemekte yarar var. Etrafınızdaki kişilerin herhangi bir eleştirisinden fazlaca etkilenmemiz ve alınmamız mümkün.

Venüs – Vesta karesinin hayatımızı etkisi altına aldığı dönemde etrafımızdaki kişilerin sözlerini fazla dikkate almaz, sevdiklerimizi kırmaktan kaçınırsak hem yaratıcı hem de romantik enerjilerin etkisi altında kendimizi toz pembe bir dünyaya gelmiş gibi hissedebileceğiz.

Bu hafta dertlerimizi unutup stres atmak için de oldukça uygun bir dönem olacak. Bu rahatlatıcı dönemi iyi değerlendirmemizde fayda var. Sağlığınıza, beslenmenize ve spor düzeninize dikkat edin. Rahatlamaya, mutlu olmaya ve hayatın güzelliklerine odaklanın. Kendinizi ne kadar hafiflemiş hissettiğinize siz de çok şaşıracaksınız…