Vesta Boğa Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Vesta asteroidi Boğa burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki Vesta’nın Boğa burcuna geçmesi bize neler getirecek?

Vesta asteroidinin Boğa burcuna geçmesi ile birlikte odak noktamız genel anlamda hedeflerimiz ve hayallerimiz olacak diyebiliriz. Tüm burçlar önümüzdeki günlerde hayattaki hedefleri ve yapmak istedikleri hakkında düşünmeye başlayacaklar.

Bu dönemde hayallerimizin gerçek olup olmaması bizim için çok önemli. Ancak bu noktada hayallerimizi henüz gerçekleştiremedik diye hayal kırıklığına kapılmamalı ve asla moralimizi bozmamalıyız. Bu yüzden eğer hayalleri ile ilgili sorun yaşayan burçlar varsa üzülmek yerine oturup farklı planlar yapmayı tercih etmeliler.

Vesta’nın Boğa burcuna geçmesi ile tüm burçlar Boğa enerjisinin etkisi altına girecekler. Boğanın özelliklerine bakacak olursak:

Boğa’lar hedefleri doğrultusunda ilerlerken, tüm dikkatlerini toplayabilme yeteneklerinin yanında maddecilikleri ile tanınırlar. Sahip olma onların yaşam gerçekleridir. Bireysel ilişkiler konusunda son derece güvenilir olan Boğa’lar, insanlara yardım etmekten hoşlanırlar. Yaşamları boyunca güven ararlar ve bu yüzden kendilerini riske atmazlar.

Amaçladıkları işler konusunda gösterdikleri sabır, bazen diğer kişileri çatlatacak boyutlarda olabilir. Bütün bunlara rağmen çevresi tarafından aranılan, sıcakkanlı insanlardır. Sürekli somut konularla uğraşmayı severler, doğada bulunan olaylardan örneklemelerle işlerini başarılı bir şekilde yürütürler. Bu yüzden ruhsal olarak da doyumlu kişilerdir.

Olayları organize ederlerken rahatlıklarını gözetirler ve kendilerinin zevklerine uygun olmasına önem verirler. Yaşamdaki isteklerini elde ettikleri zaman, hiçbir koşul onları başka yönlere çekemez. Parayı rahata ulaşmak için bir araç olarak görürler. Mal ve mülk edinme konusunda beceriklidirler. Finans ve yatırım konuları ilgilerini çeker.

Boğaların tüm bu özelliklerinin Vesta’nın güçlü enerjisi ile birleştiğini düşünecek olursak aslında istediklerimizi yapmaya çok daha yakın olacağız. Sadece biraz sabırlı ve olumlu olmamız gerekecek. Bu süreçte hiç kimsenin kalbini kırmaya kendimizi de fazla üzmeye gerek yok bunu aklınızdan çıkartmamalısınız.

Vesta’nın Boğa burcuna geçmesi ile bu durumdan en çok Boğa, İkizler, Balık burçları etkilenecek. Bu burçlara sahip ve aynı zamanda yükselen burcu bunlardan biri olanların biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Ayrıca en yakınlarındaki kişiler bu burçlardan olan kişilerin de biraz daha sabırlı olması gerekebilir.