Vesta – Lilith Üçgeni

Bu hafta Yengeç burcunda geri harekete başlayan Vesta asteroidi ile Kara Ay olarak tabir edilen Akrep burcundaki Lilith asteroidi arasında bir üçgen açı oluşuyor.

Vesta ile Lilith arasında oluşan üçgen açının oldukça yoğun etkileri olacak. Bu yüzden bu üçgen bizim için her anlamda çok önemli. Vesta’nın Yengeç burcunda geri harekette olması özellikle duygularımızın tavan yapacağı göz yaşlarımızı zor tutacağımız anlamına geliyor. Kara Ay olarak tabir edilen Lilith ise Akrep burcunda demiştik, bunun da yine duygusal yoğunluğu güçlendirici bir etkisi olduğunu söylemek mümkün.

Vesta ile Lilith arasında oluşan üçgenin hayatımızı etkisi altına alması ile birlikte oluşacak en önemli olumlu etkilerden biri önceden planladığımız işlerin sihirli bir şekilde bitmesi olacak. Bu hızın nedeni ise güçlenen duygularımız ile birlikte işleri çok daha estetik ve hızlı bir biçimde yapmamız. Ayrıca bu dönemde soyut fikirlerin kağıda döküleceği, hayallerimizi gerçekleştirmek için çok daha coşkulu olacağımız bir zaman diliminde olacağız. Bir şeyleri başarmak için ihtiyacımız olan o içgüdü özellikle de Lilith’in etkisi ile uyanıyor ve potansiyelimizi ortaya çıkartıyor.

Vesta ile Lilith üçgeninin olumlu yönlerini yaratıcı her türlü konuda, tamamlamaya çalıştığımız işlerde göreceğimizi söyledik. Peki ya olumsuz yönleri neler? Bu karşılaşmanın en büyük olumsuz özelliği gizli kalmış sırları ortaya çıkartması olacak. Hissettiğimiz duygu yoğunluğu nedeniyle açığa çıkan bu sırlara tepkisiz kalmamız ise mümkün olmayacak. Eteğimizdeki taşları döküp kendimizi rahatlamış hissetsek bile fevri kararlar nedeniyle sonradan pişman olacağımız adımlar atabiliriz. Bu dönemde ayrıca Vesta’nın uyumlu olma özelliği ile Kara Ay Lilith’in saf enerjisi birleşerek hepimizi aşka davet edebilir.

Bu dönemde hissedeceğimiz en güçlü duygulardan biri de aşk ve anne sevgisi olacak. Bu hafta annelerimizle daha çok vakit geçirmek isteyecek ve yeni aşklara yelken açmaya meyilli olacağız. Bu dönemde annelerimizle empati yapacak, nostaljik hissedeceğiz. Vesta ile Lilith arasında oluşan üçgeni genel anlamda düşündüğümüzde aslında etkilerin burçların karakteristik özelliklerine göre değişeceğini söylemek mümkün. Fevri olmaktan kaçınabilirsek bu dönemi verimli ve mutlu geçirmemiz mümkün. Duygularınızın yoğunluğunu yaratıcılık ve sevgiye yöneltirseniz emin olun ki sizi bu hafta hiç kimse üzemeyecek.