Yay Burcunda Yeni Ay

17 Aralık gecesi Yay burcunda 26 derecelik bir Yeni Ay oluşacak. Peki, Yay burcunda Yeni Ay hayatımızı nasıl etkileyecek?

Öncelikle Yay burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın detayların ortadan kalktığı ve büyük resmin önem kazandığı bir süreç olacağını söylemek mümkün. Kuralların, gerçekliğin ve disiplinin baskın olacağı yepyeni bir döneme girmiş bulunmaktayız.

Bu dönemde acı gerçeklerle yüzleşeceksiniz. Yapacağınız konuşmalar, yaşayacağınız deneyimler ve hayatınızdaki her şey size gerçekleri gösterecek. Her ne kadar bazıları için can sıkıcı olsa da gerçekleri öğrenmek aslında büyük oranda işimize yarayacak. Çünkü yeni yıla az kaldı ve yeni yıla yalanlarla başlamayacağız.

Yay burcunda Yeni Ay gerçeklerin açığa çıkarak bize yol göstereceği, ilham alacağımız ve yenilikler yapacağımız bir zaman dilimine girdiğimizi işaret ediyor. Yay ile Ay’ın enerjisi birleştiğinde inançlarımız, doğrularımız ve kimliklerimiz arasında büyük ve güçlü bir ilişki başlayacak.

Yay burcunda Yeni Ay’ın etkin olacağı önümüzdeki günlerde yepyeni kavramlarla tanışacağız. Özellikle etkisini 24 Aralık’a kadar sürdürecek olan bu gezegensel olay bizi ilerlemeye, ilerlerken stratejik planlar yapmaya ve aynı zamanda da şaşırtıcı olaylara yönlendirecek. Önümüzdeki süreci savaşmak için kullanabilirsiniz. Cesaretinizi toplayın ve hayatınızda size karşı olan her ne varsa karşı çıkın.

Bu Yeni Ay dönemi bize yeniden güç toplama şansı tanıyacak, bunu unutmamalıyız. Belki de uzun süredir omuzlarımızda taşıdığımız bir ağırlığı atacak, sürekli kanayan bir yarayı iyileştireceğiz. Ayrıca ikinci şans elde etmek isteyenler için de uygun bir süreç olacak.

Bu hafta kendinizi daha şevkli, motive ve canlı hissedeceksiniz. Acı gerçekler sizi ilerleme konusunda kamçılayacak ve daha başarılı olmanıza yardımcı olacak. Emeklerinizin karşılığını mutlaka alacağınızı unutmayın ama bu dönem çalışma zamanı olacak. Ayrıca çalışırken kendinizi bir kaosun içinde hissetseniz bile amaçlarınıza doğru ilerlediğinizden emin olabilirsiniz.

Yay burcunda Yeni Ay ile birlikte yeni planlar yapabilir ve bu planların gerçekleşmesi için de çalışabilirsiniz çünkü bu hafta içinizde tetikleyen güçler size uzun süre yeterli olacak. Acılarınız, hatalarınız ve tüm sorunlarınızla kendinizi kabullenme ve ileriye bakma zamanınız geldi. Yay enerjisi bu konuda size yardım edecek.

Yay burcunda Yeni Ay’ın etkili olacağı günler arasında en uzun gece yani 21 Aralık’ın da olduğunu unutmayın. Yeni Ay dönemi ile birlikte yepyeni başlangıçlar yapmak için düşüncelere dalabilirsiniz çünkü geceler uzun olacak.

Bu yenilenme süreci tüm burçlar için biraz can sıkıcı ve yavaş geçebilir. Ancak elinizden gelenin en iyisini yapar, sorumluluklarınızı ihmal etmezseniz yüklerinizden kurtulacağınızdan emin olabilirsiniz. Attığınız yüklerin hafifliği ile birlikte sizi çok daha parlak bir gelecek bekliyor olacak.