Yeni Ay’ın Burçlara Göre Etkileri

15 Şubat’ta hem Kova burcunda Yeni Ay hem de Parçalı Güneş Tutulması olacağını daha önce belirtmiştik. Peki, tek tek burçlar bundan nasıl etkilenecek?

 

Koç: Bu süreçte asla dediğiniz konulara sıcak bakmaya başlayacak, zincirlerinizi kıracaksınız. Radikal adımlar atarak hayatınızı kendi ellerinizle dönüştürmeye başlıyorsunuz. Cesur olun ve kendinize inanmaya devam edin.

 

Boğa: Bu süreçte aile ve ailevi konular sizin çok daha fazla önemli hale gelecek. Hayatınızdaki temel olarak önde olan konuların değişmesi ile birlikte hayatınızı kendi istediğiniz şekilde planlamaya başlayacaksınız.

 

İkizler: Bu süreçte düzeni ve huzuru sağlamak için kendinizden verdiğiniz fedakarlıkları bırakacaksınız. Kendi mutluluğunuzu ön plana almak için yeni yöntemler geliştirecek düzensizliğin içinden yeni bir düzen yaratacaksınız.

 

Yengeç: Bu süreçte yaşayacağınız bazı olaylar pek çok konuda fikrinizi kökten değiştirecek. Artık mucizelerin bile mümkün olduğuna inanacaksınız. Bu yepyeni olumlu bakış açınız ile güzel başlangıçlar sizi bekliyor.

 

Aslan: Bu süreçte sizden hiç beklenmedik bir şekilde çok daha sakin ve anlayışlı hissetmeye başlayacaksınız. Etrafınızdaki insanların da bunu hem şaşkınlıkla karşıladığını hem de takdir ettiklerini göreceksiniz. Şans sizinle.

 

Başak: Bu süreçte sürekli peşinde koştuğunuz küçük detayların aslında sizin için o kadar da önemli olmadığını fark edecek hayatınızı değiştirmek için daha çok düşünmeye başlayacaksınız. İçsel bir yolculuğa çıkmanız mümkün.

 

Terazi: Bu süreçte kendinizi daha iyi tanımak için bir yolculuğa çıkacaksınız. Daha fazla yalnız kalmak ve biraz durulmak isteyebilirsiniz. Eski kriterlerinizin sizin için anlamsız olduğunu anladığınızda her şey değişip dönüşmeye başlayacak.

 

Akrep: Bu süreçte mücadeleye hazırlanmak için gereken neyse yapacaksınız. Hedefleriniz ve hayallerinizi elde etmek için çok daha sabırsız hissediyor olabilirsiniz. Ama merak etmeyin artık emeklerinizin karşılığını alma zamanı geldi.

 

Yay: Bu süreçte karşınıza bir yandan hiç beklenmedik fırsatlar çıkarken bir yandan da kişisel sınırlarınızın yavaş kalktığını göreceksiniz. Daha esnek ve rahat bir hayata adım atmak sizin elinizde. Bunu görmenize çok az kaldı.

 

Oğlak: Bu süreçte aile geçmişinizle ilgili hiç bilmediğiniz bir şey ortaya çıkabilir. Tüm sırlar sizin için çözülecek ve çözümsüz hiçbir konu kalmayacak. Aklınızdaki ilk soru işaretinin çözülmesi ile hayatınız da bir çorap söküğü gibi hızla akacak.

 

Kova: Bu süreçte güvenli, huzurlu ve mutlu olmak için ne gerekiyorsa yapmanız gerektiğini anlayacaksınız. Önce kendinize küçük ve gerçekçi bir plan yaparsanız dönüşmek için hazır olacaksınız. Etrafınızdaki kişiler de size destek olacak.

 

Balık: Bu süreçte hayatınız daha heyecanlı hale gelecek. Canınızı sıkan, yarım kalan, sorunlu olduğunu düşündüğünüz her türlü konuda cevaplar önünüze çıkacak. Rahatlamak için tek yapmanız gereken inanmak ve derin bir nefes almak.