Yeni Yıl Akrep Burcunda Başlıyor

2019 yılına Akrep burcunda girdik, peki yeni yılın Akrep burcunda başlaması hayatımızı nasıl etkileyecek?

Hepimizin bildiği gibi Akrep burcunun genel özellikleri arasında kendinden emin oluşları, güçlü kişilikleri ve sarsılmaz yapıları vardır. Diğer insanlara biraz mesafeli davransa da aslında içlerinde sevgi ve ilgiye aç birisi vardır. Akrep burcu insanlarının özgüveni yüksektir ve kendi düşüncelerine fazlaca önem verirler. Hayatlarındaki en önemli nokta iş ve para, ikinci nokta ise aşktır.  Amaçları her zaman kazanmak, galip gelmektir. Bu konuda da bıktıracak derecede inatçı olabilirler.

2018 yılının sonunda işte böyle temel özellikleri olan Akrep burcunun dominant burç olarak karşımıza çıktığını görüyoruz. Çok kısa süre önce Güneş’in Akrep burcuna geçtiğine şahit olduk, daha sonra Venüs Akrep burcunda ileri hareketine başladı ve yılbaşına günler kala da Akrep burcundaki Ay’ın etkisi altına girdik. Bu durumda tabii ki yıl sonunda bizi etkisi altına alan burç Akrep olacak ve yeni yılda da Akrep burcunun özelliklerini çokça hissedeceğiz.

Akrep burcunun etkisi altında girdiğimiz 2019 yılı çok daha çalışkan ve verimli olduğumuz, kariyer hedeflerimize yaklaşığımız bir yıl olacak. İsim yapmak isteyenler kariyerlerinde isim yapacaklar. Ün, şöhret, para, başarı yeni yıla girer girmez yanımızda olacak elementler arasında.

Ayrıca 2019 yılı yeni başlangıçlar için de uygun bir yıl olacağını söyleyebiliriz. Ancak 2019 yılı bir aşk yılı olacak diyemeyiz. Her ne kadar gezegensel hareketlere göre işler değişse de Akrep burcunda girdiğimiz 2019 yılında aşk ikinci planda kalacak. Hepimiz 2019 yılında işlerimizi geliştirmek için daha çok çalışacağız.

Kariyer anlamında tüm burçları yukarı taşıyan bu etki aşk ve sosyal ilişkiler anlamında ise ne yazık ki burçların daha çekingen kalmasına neden olacak. Bu anlamda 2019 yılında sosyal ilişkilerimizi geliştirmek için çabalamamız gerekebilir. Akrep burcunun etkisi ile 2019 yılında tuttuğumuzu koparacak ve istediklerimizi elde edeceğiz.

İşkolik insanların yeni yılda daha fazla çalıştıklarını göreceğiz. 2019 hayallerimizin gerçekleşeceği güzel bir yıl olacak. Bu anlamda herkes için kolay bir yıl olacak da diyebiliriz. 2019 yılında daha anlayışlı ve istekli olursanız ikinci plana düşen aşk ve sevgi konularında da hüsrana uğramayacağınızdan emin olabilirsiniz.