03.02.2016 Gökyüzü Olayları (Yaşamın Kült Şarkısı)

Bugün Merkür günü ve Merkür oğlakta! Bizden sistemli bir düşün geliştirmemizi istiyor. Metodik yöntemler, geniş bir görü ihtiyacı, sınırları net algılama ve onları yeni bir sistem ışığında gerçek anlamlarıyla buluşturma! Gün titreşimi bizden içimizdeki geniş algıyı ortaya çıkarmamızı istiyor! Bilgelik, yaşam sınırlarını net algılamak ve ötesine geçebileceğimiz yolu açmakla olur! Bu bir sistem işidir. Bunu anlamak önemli! Rehber kartımız ‘’ölüm’’ bizi durduran ve yavaşlatan şeyi geride bırakabilmenin öneminden bahsediyor! Yaşam bir düzendir! O düzeni kuran tüm akışı da sağlıklı bir şekilde mümkün kılabilir! Her şey bir sistem ve onun içindeki sistemler bütünüdür. Motivasyon ve kararlılık, zaman yönetimi önemli! Zamanı nasıl kullandığımız, tüm yaşamımızın da özetidir. Şimdilik bu!

 

Venüs- Mars sekstil (00:46) İçimizdeki eril ve dişil birbirlerini destekler bir noktada buluşuyor! İlişkilerde daha tutkulu bir akış! Daha kontrollü bir hareket gücü! Duygularımızı açık ifade edebilmek önemli! Özümüzü açabilmek! Benliğimizi daha bütünsel bir ışıkta yaşamla buluşturabilmek! Saygıyla büyüyen sevgi! Esneklik ve anlayış! Özellikle yakın ilişkilerde doğru mesafeyi koyabilme! Toplum ile kurulan ilişki!

1- 7 Şubat( Yaklaşan ) / 7 Şubat( Kesin ) / 7- 10 Şubat( Ayrılan )

 

Ay- Satürn kavuşum (02:11) Keşif, ruhun ödevidir.

 

Ay- Güneş sekstil (13:19) Yüreğinin seni götürdüğü yer, özünün seninle buluşmak adına seni çağırdığı yer, bu çağrıya kulak ver ve bırak bilincine varılsın anlamının dünya yaşamının!

 

Ay- Uranüs üçgen (11:42) Kendini ifade etmek kolaylaşır! İfadenin ötesindeki iletişim, davranıştır. Farklı olanı bul; bununla birlikte bu fark neyse, olanla buluştur. İki ileri, bir geri! Yaşam böyle olduğunda, gerçek yolu bulabilirdi! Ne kadar ileri gitsen de asla unutma geridekini ve oradan aldığınla yeni olana devam edebilmeli, aksi unutmak ve kaybolmak olurdu! Hatırla ve yürü, işte bu!

 

Ay- Jüpiter kare (22:59)  Keşif bir düzen ve sistem gerektirir. İnsan ruhtan aldığı ışığı yaşam düzlemlerine kazandırabilmelidir. Akıl, sonsuz ve sınırsız ışık; bununla birlikte dünya sınırlıdır! Bu sınırlar genişletilebilir; bununla birlikte var oldukları da kabul edilmelidir. Bunu anlamak önemli!

 

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ