04.02.2016 Gökyüzü Olayları (Gök Sırrı)

Bugün Jüpiter günü ve Jüpiter bize ideallerimizin öneminden, ona ulaşmanın nasıl bir yol içerdiğini anlayabilmenin yaşam ışığımız olduğundan ve insanın dün baktığından bugün daha fazlasını görebildiğinde zamanın, anlamını bulduğundan bahsediyor. İnsan önce çırak olur, kalfalığı hak eder ve bu uğurda hergün döktüğü emekle ustalaşır. Çırak için öğrenme ve deneyim vardır, kalfa artık tekniği kavramaya başlamıştır ve usta, tekniğin kendisi olmuştur. Bu yolculuğun neresindeyiz? Gün titreşimi bizden seçimlerimizin önemini hatırlamamızı ve bunda dış etkenlerin ötesine geçebileceğimizi hatırlayabilmemizi istiyor! Rehber kartımız ‘’yıldız’’ duvarları yıkabildiğimizde, ardındaki gök sırrını okuyabileceğimiz, o zaman yolun ve yolculuğun anlamını kavrayabileceğimizi söylüyor! Ne yaparsanız yapın, yaptığınız şey olduğunuzda, onun içinde tekrar doğabileceğinizi hatırlayın! Şimdilik bu!

 

Ay Boşlukta (12:03) Ay boşluktayken içsel enerji yükselirken dış dünya ile kurulan ilişkide puslanmalar görülür, üç düşünüp bir hareket etmede, önemli kararlar için ayın oğlağa geçmesini( 02:43 ) beklemede fayda var!

 

Ay- Güneş yarı kare (22:01) Harekete geçmek, doğru koordinasyonu sağlamak adına dinamik bir açı! Yükselen gerilim! Doğru bir yoğunlaşma ve gerekli sağduyu ile verimli sonuçlar mümkün! Sabah saatlerinde de bu etki korunur! Nefes çalışması ile gerilim dengelenip daha geniş bir bakış açısı sağlanabilir!

 

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ