03.09.2015 Gökyüzü Mesajları ( Jüpiter Günü )

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 20 / 2

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Aziz

Güneş : Başak

Ay : Boğa

Gün Yöneticisi : Jüpiter

Bugün gün titreşimi bize iç sesimizin güçlü olacağı bir gün enerjisi içinde olduğumuzdan bahsediyor. Ay teması ön plana çıkıyor ki bu gizli kişiliğimizdir. Bugün kendimizi gözlemlemek ve ne zaman nasıl tepkiler verebildiğimizin farkına varabilmek için güzel bir gün, bugün akış içinde yolculuğumuz ile ilgili önemli mesajlar alabiliriz. Bugün daha çok dinleyişte ve buradan aldığımız ışıkla dillenişte olmak çok daha verimli olacaktır.

Rehber kartımız ‘’aziz’’ koruyucu bir karttır. Bize yaşamdaki ben ve sen geçişinden bahseder ve sen aslında benin koruyucudur, bunu anlamak önemlidir. Bize ait olan sorumluluklar ve bunları netleştiren bir duruşla iletişime geçme ve bu esnada merkezde kalarak içinde bulunduğumuz süreçte ihtiyaç duyduğumuz cevapları bulabilme! Merkez, güvenin ve huzurun tamamen bizimle ilgili olduğu yerdir. Şartlar kişinin yönetiminde olduğunda, kişi sadece şimdi nasıl bir adım atma ihtiyacında olduğuna karar verir. Hiçbir şey olduğu haliyle içinden çıkılması imkansız bir durum değildir; bununla birlikte çözümü sağlayabilmek çözümsel bir bakış gerektirir ve bu önemlidir.

‘’ Şimdi ne yapabilirim? ‘’ ‘’ Ne yapmak şu durumda çözümselliğe giden bir adım olurdu? ‘’ ‘’ Şu an yapmam gereken ihtiyaç duyduğum kararı verebilmek için sadece süreci gözlemlemek olabilir mi? ‘’ Bu temalara yoğunlaşmak önemlidir. Emin olduğumuz anda vereceğimiz karar bize hizmet edebilir. Aksi bizi sorgulamaların yoğun olduğu bir duruma iletecektir. İnsan, her zaman yeni kararlarla yolculuğuna devam edebilir; bununla birlikte gerçekte ne istediğini az- çok bilebiliyor olmak önemlidir ki bu da kendimizi tanımak ile ilgilidir.

‘’aziz’’ kartı boğa burcu ile bağlantılı olarak düşünülür ve bugün Ay boğada ilerliyor. Ay küçülen fazda, yaşamımızda bizi sınırlandıran ne varsa artık onlar yaşamımızdan uzaklaşmaya başlıyor. Şimdi yeni başlangıçlar için yer açma ihtiyacındayız, farkında olmadıklarımızın farkına varabilmek için kendimize küçük de olsa fırsatlar yaratmalıyız. Boğa sağlamcıdır. Kararını vermesi, istediklerini yapabilecek gücü bulabilmesi için yeterli olacaktır; çünkü o karar verdiğinde, tüm ihtimalleri düşünmüş ve en net olanı seçebilmiştir.

Bugün Jüpiter günü, Jüpiter bolluk- bereket, büyüme ve genişleme, derinleşme demektir. Bugün bolluk- bereket çalışmaları gerçekleştirilebilir. Ruhsal çalışmalar için de uygun bir gün, Jüpiter şans da demektir, karşımıza bu anlamda şanslar çıkabilir. Yaşamın sesini duyun ve onunla iletişim kurun, bazen çok küçük sesler, çok büyük değişimlerin habercisidir. Bir davet aldığınızda buna bir şans verin, bir yerde olmak istediğinizde buna bir şans verin, şans belki tam da içinizden geçende sizi beklemektedir. İşte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ