02.09.2015 Gökyüzü Mesajları ( Ay Boğada )

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 19 / 10 / 1

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : İmparator

Güneş : Başak

Ay : Boğa ( 12:01 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Merkür

Bugün gün titreşimi bize bugünün, kişinin kendiyle ilgili önemli buluşların gerçekleşebileceği bir gün olduğundan bahsediyor. Bugün yeni bir dönemin doğuşundan bahsedebiliriz. Önemli bir dönem geride kalıyor yaşamlarımızda ve yeni bir dönemin kapıları açılıyor. Bugün yaşamdaki ışığı daha net okumayı başarabilmek gerekiyor. Yaşam ile kurduğumuz bağ önem taşıyor.

Bugün geniş bir zaman dilimi için Ay boşlukta hareket ediyor. Dün akşam 19:38 itibariyle ay boşluktaydı. Kendinizi biraz dağılmış ya da odaklanmakta zorlanır hissetmiş olabilirsiniz. Bugün 12:01’de Ay boğaya geçiyor, bu zamana kadar boşluktaki hareket devam edecektir. Gün rutininde kalmaya çalışın, önemli kararlar ve görüşmeler için günün ileri saatlerini tercih edin; bununla birlikte içsel dönüşümler için bu zamanı değerlendirebilirsiniz. Titreşiminizi yükseltecek enerjisel çalışmalar tercih edebilirsiniz.

Ay boğada ayaklarını yere sağlam basmak ister. Toprak etkisi devreye girer, daha realist bir yaklaşım doğar, iş görüşmelerinde olumlu sonuçlar alınabilir, bu anlamda fırsatlar doğabilir; bununla birlikte boğa biraz zor harekete geçer, geçtiğinde işi bitirir. Bu eşiği geçmek gerekir. Şansınıza güvenin ve bunu yaratan emeğinize! Bugün kendinizi ifade ederken aklınızı kullanın ve barışçıl bir politika uygulayın. Süreçleri kolaylaştıracaktır.

Bugün rehber kartımız dün ile aynı olarak ‘’imparator’’ ve bu, bugün de ipleri sağlam tutmamız gerektiğini söylüyor. Akıştaki kararlarımız ve kararlılığımız, bu anlamdaki görümüz ve farkındalığımız önem kazanıyor ve bunları uygulama politikamız ve bu politikadaki bütünsel duyarlılığımız! ‘’imparator’’ sorumluluk da demektir. Bunu da hatırlamak gerekir. Tüm hikayeyi yazan bizsek, önce bunu yazmayı seçmiş olan kendimizi tanıyabilmeliyiz ve bunu başardığımızda artık yeni bir yaşamı yaratabilecek gücü de uyandırabiliriz. Her şeyin değişimini beklemeyin, sizin değişiminiz birçok değişim için yeterlidir ve ihtiyaç duyduğunuz aslında bundan fazlası değildir.

Gün yöneticisi Merkür, bugün özel mesajlar alabilirsiniz. Kulaklarınızı açık tutun ve mutlak ki yaşamdaki zinciri yüreğinizle okuyun. Bazen hiç ummadığınız bir anda kulağınıza çalınan bir cümle, birçok şeyi çok daha farklı düşünmenizi ve hissetmenizi sağlayabilir ve bu fark, bir anda sizi bambaşka suların ışıklarına sürükleyebilir ve orada yarattığınız dünya, tüm dünyanın da ihtiyaç duyduğu tek şey olabilir.

Gücünüzü hiç azımsamayın; bununla birlikte sakın yaşama işaret parmağınızı havaya kaldırarak yürümeye çalışmayın, üç parmağın size dönük olduğunu hatırlayın ve önce kendi çözülümünüzü sağlayın. Öfkeli olduklarınız sizi düşürür ve kendinizi çok daha zorlu hikayeler içinde bulabilirsiniz. Öfke açığa çıkarılamamış bir enerjinin son noktasıdır. O zaman kendinizi tanıyın ve ne ile başlamak istediğinizin farkına varın. Üreten insan her türlü mutludur ve o muhakkak arzu ettiği şeyin yolunda olur. Durmak yok, yola devam, işte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ