04.01.2016 Gökyüzü Mesajları (Çocuk Olmak)

HAFTANIN MESAJI: GÜCÜN SIRRI

Güç, insanın kendiyle buluştuğu anda doğan ışıktır. İnsan olmak, yaşamı okumak ve okuduklarında kendini duymaktır. Güç, içeride değil, dışarıda değildir. Güç, herkes ve her şeydir. Göz olmak gerekir! Göz, kendini gördüğünde, ses olur ve o ses, yaşamın doğumudur! İnsan, uyanır ve aslında o hep uyanıktır. Gökte olan, yere çekildiğinde, her şey anlamlanır. Gökten gelinir ve yerde hak olup göğe yükselinir. O hak olan, kapıdır yaşama ve o kapı her yüreğinde olanı, ışığa almakta! ‘’barış, sevgi, umut ve insan’’ nedir diye sorarlar! ‘’barış’’, yolcu olmaktır. ‘’sevgi’’, o yolda her yolcuya ışık olmaktır. ‘’umut’’, o ışığı, yürekten öte bir yüreğe taşımak ve orada ‘’yaradan ışık’’ olmaktır. ‘’insan’’, bilmek ve bilerek yol alabilmektir. Şimdilik bu!
Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 14 / 5

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Dünya

Güneş : Oğlak

Ay : Akrep

Gün Yöneticisi : Ay

 

Bugün Ay günü ve Ay akrepte, Marsın da akrebe geçmiş olduğunu hatırlarsak, akrep teması güçlü bir vurgu kazanıyor! Akrep, köklerindeki ışığı açığa çıkarmak için ölümün ötesindeki o ışığı yakmak demektir! Akrep, korkunun ötesine geçip kendine karşı adil olmayı başarabildiğinde bir şeyler anlamlanır. Derin duygular iyileşmek istiyor ve ihtiyacımız olan, acının ötesine geçip, güçlü sezgilerle derindeki anlamın ve bunun gücünün farkına varabilme! Uyanabilme!

Gün titreşimi bizden iç sesimizi duymamızı istiyor ve ona güvenmemizi… Keşfe kendimizi açabilmemizi! Bazen her şey aksini söylese bile içimizde deneyimleme arzusu vardır ve bu bize anlamını bilmediğimiz bir güven veriyordur! Bu sese kulak verin! Bilin ki o deneyim size yeni bir bilme halinin ışığını yakacaktır ve bu çözülüm değerlidir! Deneyim, yaşamı anlamlı kılan en kutsal ışıktır! Rehber kartımız ‘’dünya’’ yaşamın sorumluluğunu almanın ve buradaki amacın farkına varmanın öneminden bahsediyor. Cevap dışarıda değil, içeridedir ve insan ona içerideki sesi dışarıda duyguklarıyla barıştırabildiğinde ulaşabilir! ‘’ O zaman dans! ‘’ ‘’ Renk! ‘’ Şimdilik bu!

 

GÜN TAKVİMİ

Ay- Jüpiter Yarı Kare( 08:06 ) Duygu dengesi ve bilinçli  bir hal içinde kalabilme!

Merkür Kovada Durağan( 15:06 ) Özgür düşünmek, odak yaratmak ve dinlemek!

Ay- Güneş Sekstil( 17:02 ) Duygular özü yansıtarak kendini açığa çıkarıyor! Dün bugünde ışığına kavuşuyor!

Ay- Pluto Sekstil( 20:02 ) Derinden gelenle başa çıkabilme ve bu süreci yönetebilecek gücü uyandırabilme! Bütünsel bir bakış açısı!

Mars- Neptün Üçgen( 20:18 ) Yaşam savaşının gerçek anlamını bulmak! İçindeki mistik ışığın gücünü uyandırmak ve bunu kullanabilmenin ne olduğunun farkına varmak! Kendine teslimiyet!

4-18 Ocak ( yaklaşan ) / 18 Ocak ( kesin ) / 18- 30 Ocak ( ayrılan )

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ