03.01.2016 Gökyüzü Mesajları (Ölüm Şehri)

Bugün Güneş günü ve Güneş oğlakta, Ay terazide! Güneş bize ciddiyet ve sorumluluk bilincini hatırlatırken terazi bize ‘’ Estetik, aşk ve tutku! ‘’ diyor! Oğlak yalnız kalmak ister, terazi insanların içinde olmak! Oğlak saygı bekler, terazi sevgi! O zaman bugün bir şeyler bütünleşebilmeli! Her ikisi de öncü burç! Hareket! Önce kendimizden kendimize doğan değerli! Ay,  öğle saatleri itibariyle( 16:32 ) boşlukta hareket ediyor olacak! İçe dönmek, ilişkilerde kendimizi gözden geçirmek için iyi bir zaman! Tam bu saatlerde Savaş Tanrısı Ares( Mars ) terazideki diplomat duruşunu tamamlayarak akrepteki tutkulu halini alıyor! Mars akrepte yöneticisi olduğu burçtadır ve Mars ilişki kurduğu gezegeni epey güçlendirir. Bu dönemde Mars ilişkileri daha büyük önem kazanıyor. Bu enerjiyi nasıl kullandığımız çok önemli! Akrep krizleri sever ve bazen kendi kendini yıkmaya da meyilli olabilir! Özellikle etrafına ateş yakılmışsa ya da o buna inanmışsa! Akrep korkularını saklamaya meyillidir; çünkü güçlülüğü yıkılmasın ister ki bunun ötesine geçmek, onun rejenerasyon yeteneğinin uyanışıdır. Çok zorlu sınavların üstesinden gelebilir. Savaşında adil olmayı öğrenmesi gerekir. Hem kendine hem çevresine karşı! Doğum haritanızda( Natal ) akrep kaçıncı evinize denk geliyorsa o eviniz( o evinizin temsil ettiği yaşam alanı ) güçlü bir enerjiyle yüklenir ve bu alanda bahsettiğimiz deneyimler kendini gösterebilir. Bu evinizdeki diğer gezegenler, bu evinizin yöneticisi olan Marsınızın natalinizdeki konumu ve onun diğer gezegenlere yaptığı açılar da önemli! Astroloji, bütünsel algılandığında daha net etkilerden bahsetmenin mümkün olduğu bir sistemdir; çünkü insan, tüm deneyimlerinin ve ona olan duruşunun toplamıdır. Aynı etki farklı kişilerde çok farklı potansiyelleri harekete geçirebilir. Bu bizim yaşam deneyimlerimizi nasıl bir ışıkla yorumlamayarak yol almayı seçtiğimiz parelelindedir. İhtiyacımız olan her zaman farkındalık! Ezoterizmde tek bir yoldan değil; ancak yollardan ve bunun bizim için anlamından bahsedilebilir. Gece saatlerinde( 21:35 ) Ay da akrebe geçiyor ve ilerleyen saatlerde( 00:36 ) Mars ile kavuşum yapıyor! Çok derin savaşların çok derinlerde sakladıkları açığa çıkacaktır ve daha büyük, daha değerli bir savaşın ışığı yanacaktır. Derinden gelen sesi duyun ve her neyse orada sizde uyanan; öfke, hırs, sancı, kaybetmişlik… Onun ölümüne izin verin! Ötesine geçin ve oradaki gerçekliğin farkına varın! İşte bu önemlidir! Kişiler, evrensel bir rolle yaşamımıza girerler ve bize düşen önce bunun anlamını bulmaktır.

Günün ilk saatlerinde( 00:31 ) Ay- Neptün seskikuadratı gerçekleşti! Gerçeklerle hayaller birbirine karışmış, etrafı geçmişin hayalleriyle geleceğin belirsiz silüetleri kaplamış olabilir! Sabah saatlerinde( 08:13 ) grçekleşen Ay- Satürn yarı karesi bu duruma bir düzenleme getirmeye çalıştı! ‘’ Fazla uçma, ayakların yere bassın, iç dengeni de koru! ‘’ dendi; çünkü bilinçliliğin yolu buydu! Ay- Merkür karesi( 08:37 ) bunu takip etti! Duygular kendini ifade etmek, ortama uyum göstermek istiyor! Akıl da ‘’ Canım işin gücün var senin, gevşeme! ‘’ diyor. İletişimde duyguları, özgürce, saygılı ve süreci ciddiye alarak ifade edebiliyor olmak! Gece saatlerine doğru( 20:50 ) Ay- Neptün üçgeni gerçekleşiyor! Bu tam bir şifa açısıdır. İyileşmeye izin verin! Ruhun özgür sularına bırakın kendinizi! Bırakın aksın ve cevaplar gelsin! İhtiyacımız olan bu! Şifa çalışmaları, ruhsal çalışmalar ve meditasyon için çok iyi bir zaman!

Gün titreşimi ‘’ölüm’’ ve ‘’imparator’’ ile egonun ötesindeki benliğin yaşam ile oluşturduğu farkındalığın ve bilincin öneminden bahsediyor! Sınırlar, onları koyan ve gelişimin parelelinde esnetebilecek olanın sen olduğunu hatırladığında anlamlıdır. Bunu anlamak önemli! Rehber kartımız ‘’adalet’’ bizden aklın gücünün ve onun sonsuzluğunun farkına varmamızı istiyor. Seçimler! İşte yarınımızı yaratan ışık! Ya direniyoruz ya da akıp geçiyoruz! İşte sır! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ