06.11.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (AŞK VE CESARET)

Sabah saatlerinde( 07:00 ) Güneş, Pluto ile altmışlık açı( sekstil ) yapmış bulunuyor. Sanat ve Biliş Tanrısı Apollon, Yeraltı Tanrısı Hades’ten destek alıyor. Kötücül güçler, iyicil güçlerle işbirliğine girişiyor. Bu da şu anlama gelir, karanlıklarımız ve çok derinlerdeki bastırılmış gücümüz, günün ışığı ile bizi destekleyici bir ışık vaadediyor. Bu güç, çok dikkatli kullanılmalı! Özümüzle bütün olmak ve bu anlamda kendi derinliklerimizdeki o ruhsal ışığı okumak önemli olacaktır. Güneş şu an Plutonun yöneticisi olduğu burç akrepte bulunuyor. Oğlakta bulunan Pluton bizden sağlam bir yapı ve bu anlamda istikrar istiyor. Görünmeyeni gör, duyulmayanı duy!

Akşama doğru( 16:38 ) Merkür, Neptün ile üçgen yapıyor. Tanrıların habercisi Hermes, bize Denizlerin Tanrısı Poseidondan destek görerek özel haberler ulaştırıyor. Bugünün Venüs günü olması sebebiyle, bu haberler aşka ve paraya ait olabilir. Bunu keyif, konfor, barış ve huzur olarak da yorumlayabiliriz. Yalnızca şöyle bir durum var, Neptün bulanıktır. Sular dalgalanabilir. Netleşmek için derinliklere inmeye ihtiyaç var ve bu bulanıklık içinde yitmeksizin suyun sesini dinlemeye!

Gün titreşimi bize ‘’ Duvarları yık! ‘’ diyor. Bunun için işaretleri takip etmeli ve mesajları almalıyız. Bizi kısıtlayan her neyse onun dışına çıkabilecek cesareti ortaya koymalıyız. Korkularımızla barışmalı ve onları tekrar yorumlayarak çıkış yolunu aramalıyız ve bu gücün sadece bizde olduğunun farkına varmalıyız. Gün rehber kartı ‘’aşıklar’’ ve bize ‘’karar, seçim’’ üzerine vurgu yapıyor. ‘’aşıklar’’ Venüsün aydınlık yönü olarak düşünülür ve başka bilgilerde ikizler burcu ile ilişkilendirilir. Bunu anlamak önemlidir. Venüsün karanlık yönünü ‘’şeytan’’ anlatır. Ya süreçleri yönetiriz ki bunun kararlarımız ve seçimlerimiz belirler ya da süreçler bizi yönetir ve biz burada kurban rolünü seçmişizdir. Siz neredesiniz? İşte bunu anlamak önemli, şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ