07.11.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (HAK VE ADALET)

15:48 itibariyle Ay, Venüs ile kavuşum yaparak boşlukta hareket ediyor. Ay anne, Venüs genç sevgili olarak düşünülür. ‘’aşıklar’’ kartında anne, kahramanın dünü ve güvenlik alanı, genç sevgili de yaşamdaki yeni deneyimleri ve bu deneyimlere açılan kapısıdır. Bu kapı aynı zamanda özgürlüğün kapısıdır. Bu da dün ile yarının birleştiğini gösterir. Bunun adı bugün olabilir. O zaman bugün çok özel bir ışık buluşması söz konusu ve yaratımlar için açık kapılar var. Ayın boşlukta olduğu bu saatler içsel olarak çok iyi değerlendirilmeli!

17:14 itibariyle Ay, teraziye geçiyor. Terazi, aşkın ve adaletin burcudur. Bu iki gün önemli olacak! Kendimizle barışmak, sesimizi duymak ve bunu en güçlü ışıkla ortaya koymak için değerlendirebiliriz bu iki günü! Bırakalım içimizde bir şeyler dökülsün gitsin! Yaşama Tanrının gözleriyle bakalım! Bugün Satürn günü! Tüm bu karmaşanın ardında bize hatırlatılmaya çalışılan ne olabilir? Ona bir adım atmak için neye ihtiyacımız var?

Gün titreşimi bize ‘’ Adil ol ve yolu gör! ‘’ diyor. Bunu anlamak önemli! Rehber kartımız ‘’mahkeme’’ ve bu çok güçlü taşların yerinden oynayarak, çok derinlerdeki bir gücün açığa çıkışıdır. Artık sur üflenir ve uyanış gerçekleşir. Hesaplar kitaplar yapılır ve yaşamın sorumluluğu alınır. İnsan bir aile olarak tanımlanır. Bütünlük taşır insan! Anne, baba ve çocuk onun içindedir. Bu bütünlüğü anlamak önemlidir. Anne dün, baba bugün ve çocuk yarındır. Dişil yan pasiftir, derinliklerimizdir. Eril yan aktiftir, bilincimiz, bugündeki enerjimizdir. Yarın da bu birleşimin ürünüdür. Bunu anlamak için uyanmak ve bütünde olanı fark etmek gerekir. Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ