08.09.2015 Gökyüzü Mesajları (Saklı Olan Gün Yüzüne Çıkıyor)

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 25 / 7

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Güneş

Güneş : Başak

Ay : Yengeç

Gün Yöneticisi : Mars

Bugün gün titreşimi hem Ay ile anne ve yüreği temsil ediyor hem de 5 ile ruh ve toplumu, buradaki kuralları, bu kuralları bir araya getiren insansal süreçlerin derinlerdeki anlamını ve bugün 7 bir değişim sürecinden, buna dair uyanan bir cesaretten ve buna dair önemli bir eşiğin aşılabilişinden söz ediyor. Burada Marsiyen bir döngü göze çarpıyor; bununla birlikte bu etki gerisinde Ay enerjisi var. Ay, duygu yoğunluğudur ve biraz daha kendimizle ilgili bilmediğimiz özellikleri, daha gölgeleri temsil eder. Sakin olmayı başarmalıyız, bu kesin! Duygular, kişiye hissel yoğunluk ve bütünsel bir bakış sağladığında, güçlü bir görü verir; bununla birlikte kişiyi manüpüle ederek süreç içinde ihtiyaç duyduğu sağduyudan da uzaklaştırabilir. İhtiyacımız olan kararlılık ve yoğun bir farkındalık! Şimdi odağımızı ve bu odaktaki gücümüzü koruma zamanı!

Bugünün rehber kartının ‘’güneş’’ olduğunu görüyoruz. ‘’güneş’’ karanlıkların aydınlanmaya dem vurduğunu gösterir ki bu saklı olanların da gün yüzüne çıkmaya başlamasıdır ve bu önemlidir. Şimdi daha çok biliyoruz ve muhakkak ki biliyoruz. Şimdi birlik olmak gerekiyor ve bu birliğin, kendi içindeki gücü keşfetme ihtiyacı doğuyor. Bir kurtarıcıya ihtiyacımız yok; çünkü bunu yapabilecek olan biziz, sadece bu anlamdaki gücümüzü hatırlayabilmeli ve bu kararlılığı sağlayabilmeliyiz. Şimdi her şey çok daha net görünüyor, bize düşen yol olmak ve bu yoldaki ışığın, yüreğimizdeki sevgi olduğunun farkına varmak, aksi olmayacak!

Bugün Mars günü, Mars savaştır; bununla birlikte gerçek savaş, barışa varan yolun ışığını yakandır. Uyum süreci devreye alınmalıdır, bu hepimizin ışığıdır. Gördüğümüz, içimizde olandır ve her birimizin yaşamında da bunun izleri vardır. Barışmamız ve farkına varmamız gerekiyor. Şeytan burnumuzun dibine kadar gelebilmiş ise bizim onunla kelam edip onu kontrol altına alabilmek için ne yapmamız gerektiğinin farkına varmamız gerekiyor. Şeytan, bizim ona öfkelenmemizi ve onunla savaşmamızı ister; çünkü bu içimizdeki bastırılmış öfkeyi açığa çıkaracaktır ve bunu yaparak mantıklı olma şansımız olmayacaktır. Gerçek savaş stratejik olandır. Hiçbir savaş salt duygu ile kazanılmamıştır. Aklın ışığını yakmamız gerekiyor, bu kesin!

Venüs ileri harekette ve Venüs, barış gezegeni, barış sürecinde bizimle olur, savaş arzusunda, bize karanlık yüzünü gösterir. İçimizde bir güç var; bununla birlikte bizim o gücü nasıl kullandığımız çok önemlidir. Bugün Güneş doğuyor; bununla birlikte Güneşin doğması her şeyin hallolması değil, bunun için bir fırsatın doğduğu anlamına geliyor ve bu fırsatı nasıl kullandığımız önem kazanacaktır. Odak ve farkındalık, işte altın ışık!

Ay, yengeçteki hareketini sürdürüyor. Yengeç annedir, anne sonsuz güçtedir. Her birimiz içimizdeki annenin gücünü uyandırabilmeliyiz. Bakmalı ve görmeliyiz ve oraya yüreğimizin sonsuz sevgisini, onun iyileştirici gücünü katabilmeliyiz. Bir anne cesurdur ve muhakkak Tanrısal bir akla sahiptir. Bunu kullanabilmek içinse yüreğinin sesini dinleyebilmesi ve onun kendisine verdiği mesajları duyabilmesi gerekir. Ay, pasif harekettir. Süreç, gözlemlenerek çözümlenir. Mars, aktif harekettir. Sürece yön vermek ister. Koçta bunu anda ve göstererek, akrepte gizli ve planlayarak yapar. İki güç birleşmelidir. Güneş, görünür olmaktır; bununla birlikte Güneş bütünü içine alarak parladığında gerçek gücünü gösterebilir. Gölgesinde diktatör ve kibirlidir. Liderlik; uyum, anlayış ve yönetim sürecidir. Süreç bizim onu yönettiğimiz kadar kendine has bir akışa da sahiptir ve onunla karşılıklı diyalog halinde kalabilmek gerekir. Şimdi hem dinleme hem de dinlediklerimizin bizde uyandırdığı aklın ışığıyla dillenme vaktidir, işte bunlar önemlidir.

Gece 22:53 itibariyle Mars, Uranüs ile üçgen yapıyor. Uranüs Koçta retro, bu bir uyum süreci olabilir; bununla birlikte içte sıkışmış enerji boşalma da yaşayabilir, her türlü bu süreci yumuşatacak bir etki gösterir. Burada kendimizi nasıl ifade edebildiğimiz, ne şekilde yansıtmayı seçtiğimiz önemlidir. Mutlaka her şey çözülür; bununla birlikte gerçek akışı belirleyecek olan çözüm sürecindeki duruşumuzdur. Mars askerdir, bu bir geri çekiliş olabilir, bir strateji de olabilir. Uyanık ve içgörümüzü güçlü tutmalıyız. Yüreğimizi tartarak hareket etmeli ve iç sesimize kulak vermeliyiz, şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ