09.09.2015 Gökyüzü Mesajları (Ay Aslanda)

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 26 / 8

Günün Rehber Kartı ( Taroloji ) : Araba

Güneş : Başak

Ay : Aslan ( 05:35 itibariyle )

Gün Yöneticisi : Merkür

Bugün en çok aklın ışığında kalmamız, adil olmanın gerçek anlamda ne olduğunu derinden sorgulamamız, verdiğimiz kararlarda bizi yönetenin içimizdeki şeytan mı yoksa özümüzdeki Tanrılık ışığı mı olup olmadığını derinden fark etmemiz gereken bir gündeyiz. Coşkunluk ile taşkınlık arasında çok ince bir çizgi vardır ve bizler bu çizginin ne anlama geldiğinin farkında olmalıyız. Güçlüyüz bu kesin; bununla birlikte bizi daimi kılacak olan bu gücü nasıl kullandığımız, işte bu önemli!

Rehber kartımız ‘’araba’’ bugünün bir yola çıkma günü olduğundan bahsediyor. Bir hareket var ve bizler bu hareketi yönetebilecek güçte olmalıyız. Sadece bulunduğumuz eylemler değil, ağzımızdan çıkanlar, aklımızdan geçenler, içimizdeki duygular bile bir alan teşkil ediyor ve biz tüm bunların ne anlama geldiğinin farkında olmalıyız. Savaşçı ruh uyanıyor; bununla birlikte gerçek savaş, barışa varandır ve buna olanak yaratandır. Aksi sadece zorbalıktır. Yaşamak ve yaşatmak için savaşılır, ölmek ve öldürmek için değil, bunları anlamak önemli!

Ay 05:35 itibariyle Aslana geçmiş bulunuyor. Yengeçte bizi etkilyen duygu yoğunluğu yerini daha hareketli bir enerjiye bıraktı, liderlik etmek istiyoruz; bununla birlikte bizim bu enerjiyi nasıl kullandığımız çok önemli! Gerçekten işimize yarar ve anlamı olan eylemlerde bulunmalıyız. Değilse olan, sadece var olan kargaşayı büyütmek olacaktır. Ateş, düşünmeden hareket eder ve bugün ince eleyip sık dokumamız gereken bir gündeyiz. Benin ötesinde bir biz var ve bizi istediğimiz yere götürebilecek tek kapı odur.

04:29 sularında ay boşlukta hareket etmeye başladı Satürn ile üçgen yaparak, bu küçük de olsa bir umut ışığıdır üzerimizdeki baskının biraz olsun hafiflemesi adına; bununla birlikte hala bir akış içindeyiz ve bu akışta kontrol sağlayabilmeliyiz. ‘’ Kontrolsüz güç, güç değildir. ‘’ ve kıran hiçbir güç, gerçek güç değildir; çünkü kıran, kıracak olanı yaratır ve kıran, en çok kendi ışığını kıracaktır.

Bugün gün yöneticisinin Merkür olduğunu görüyoruz. Merkür Tanrılar habercisi olarak geçer ve terazide, Venüsün de aslanda olduğunu düşünürsek ve Güneşin başakta, bugün sürecin gölge yönüyle manüpülasyonlar olabilir ve buna dikkat edilmelidir. İhtiyacımız olan barış sürecine öncülük edebilecek olan birlik ve bütünlüğü sağlayabilecek sağduyuyu oluşturabilmektir.

Bugün Merkür, 22:27 itibariyle Pluto ile kare yapıyor. Pluto bastırılmış duyguları verir. Kontrolsüz bir patlamanın oluşmaması için içimizdeki dengenin kurulması ve korunması gerekir. Süreç suçlu arama vakti değil, üzerimize düşenin ne olduğunu hatırlama ve buradaki duyarlılığı koruma günüdür. Gerçek güç, içimizde olandır ve bunu nasıl yansıttığımız da gerçekliğimizin farkında olup olamamızla alakalıdır. Bugün tüm bunlar önemli gözüküyor. Bizi birleştiren şeyi bulmayız ve bunu yaparken kimseyi yüreğin dışında bırakmamalıyız. Biz bırakmamalıyız ve herkes seçimini yapmalı, bu fırsatı tanımalıyız; çünkü dışarıda bırakan, dışarıda kalandır ve bunun farkına varacaktır. Bizler:

“ Bu memleketin topraklarında kanlarını döken İngiliz, Fransız, Avustralyalı, Yeni Zelandalı, Hintli kahramanlar!

Burada, dost bir vatanın toprağındasınız. Huzur ve sükun içinde uyuyunuz. Sizler, mehmetçiklerle yan yana, koyun koyunasınız.

Uzak diyarlardan evlatlarını harbe gönderen analar! Gözyaşlarınızı dindiriniz. Evlatlarınız bizim bağrımızdadır.

Huzur içindedirler ve rahat uyuyacaklardır. Onlar bu topraklarda canlarını verdikten sonra, artık bizim evlatlarımız olmuşlardır. ”

diyen bir Atanın çocuklarıyız ve yazımı bir Avustralyalı annenin Atamıza verdiği cevap ile bitirmek istiyorum:

“ Gelibolu topraklarında yitirdiğimiz evlatlarımızın acısını, alicenap sözleriniz hafifletti. Gözyaşlarımız dindi.

Bir ana olarak bana, bir güzelim teselli bahşetti. Yavrularımızın sonsuz uykularında, huzur içinde dinlendiklerinden hiç kuşkumuz kalmadı.

Majesteleri kabul buyururlarsa bizler de kendilerine Ata demek istiyoruz; çünkü, yavrularımızın mezarları başında söylediğiniz sözler, ancak bir öz babanın sözleri gibi yüce, ilahi.

Evlatlarımızı bir baba gibi kucaklayan büyük Ata’ya tüm analar adına şükran, sevgi, saygıyla… ”

‘’ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur. ‘’

‘’ Yurtta sulh, cihanda sulh! ‘’

Bizi seviyorum,

Hüseyin akdağ