10.12.2015 Gökyüzü Mesajları (Ruhsal Genişleme)

Bugün Jüpiter günü ve Jüpiter başakta, onu düzenleyen Merkür yaydaki yolculuğunu tamamlayarak sabah saatlerine doğru( 04:35 ) oğlak burcuna geçmiş bulunuyor. Merkür yayda dağılmaya daha bir müsaittik ve keşfetmeye çalıştık, genişledik! Şimdi artık disiplin! Bir odak yaratmak ve bu odağın yaşamımızdaki anlamını kavramak önemli! Düşüncelerimizde netleşmeler sağlamak için biraz daha kendi içimizde kalma ihtiyacı doğabilir, bu daha büyük bir bütünlüğün adımı olacaktır. Merkürü düzenleyecek olan Satürnün yayda olduğunu hatırlarsak, yaşam yolumuz bizi tutkularımız ve bunun beslediği ruhsal akışımıza taşıyacaktır. Özümüzü duymak önemli! Ay da günün ilk saatlerinde( 00:25 ) akrepteki derin ve gizemli yolculuğunu tamamlayarak yaydaki yaklaşık iki günlük iyimser ve idealist yolculuğuna başlamış bulunuyor.
Dün gece saatlerinde( 21:45 ) aktive olmuş olan Ay- Satürn kavuşumu bir buçuk gün kadar etkisini koruyacak! Duyguları dışa vurma ve onların içsel dönüşümünü sağlama önem kazanır. Kendimizi dünyadaki yerimizi ve değerimizi sorgular bulabiliriz! Yeni günün ilk saatlerinde( 00:42 ) Ay- Neptün karesi gerçekleşiyor. Bu kendimize güven konusunda emin olamama hali uyandırabilir. Gerçeklerle yüzleşmek yerine kaçma ve reddetme eğilimi gösterebiliriz. Satürn bu durumu dengeler. Ayaklarımızı yere sağlam basmak önemli! Bunu sağladığımızda daha derin bir görü oluşacaktır.
Akşam saatlerine doğru( 16:03 ) Ay- Güneş kavuşumu gerçekleşiyor. Bu yeni ay enerjisinin de başlangıcıdır. Duygular ve hisler, düşünceler ve mantıkla daha uyumlu bir hale gelir. İç dünyamız dengelenir. Yeni kararlar alıp bunlar uygulamak adına daha uygun bir enerji söz konusu olur. Bir saat kadar sonra( 16:57 ) Ay- Uranüs üçgeni gerçekleşiyor. Bu bizi her türlü fikre ve öğrenmeye açık kılar. İlginç fikirler doğabilir! Otoriteyle dönüştürücü bir ilişki kurulur. Zeka, dün ile yarın arasında köprü kurar. Renkli, yaratıcı ve orijinal bir rüzgar!
Gün titreşimi bizden içsel büyümenin beslemekte olduğu dışsal büyümenin farkına varmamızı istiyor. İç, dışı yaratır ve dış, içi besleyip büyüten ışıktır. Rehber kartımız ‘’aşıklar’’ bize seçimlerimizin öneminden bahsediyor. Venüs vurgusu söz konusu! Venüsün karanlık yönü öfke ve korkudan beslenir. Bu durumda kişi fark etmek yerine yansıtmayı tercih edecektir ki bu bir kovalamacadır başlatır. Aydınlık yönüyse sorumluluğunu alarak seçimler yapmak, yaptığımız seçimlerin sorumluluğunu almaktır. Böylelikle tüm taşlar yerine oturacaktır. Her şey kendimizden kendimize! Şimdilik bu!
Sizi seviyorum,