11.11.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (SUALTI DERİNLİĞİ)

Gecenin ilerleyen saatlerinde( 04:16 ) özümüzü temsil eden Güneş ile bilgeliği temsil eden Jüpiter dostluk kuruyor. Ego ve yaratıcılık gezegeni Güneş, derin bilgelik ve anlayış gezegeni Jüpiter ile yakınlaşıyor. Bu derin bir besleniş anlamına gelebilir. Bizim bu gücü nasıl kullandığımız çok önemlidir.

Sabah saatlerinde( 09:46 ) Kuzey Ay Düğümü terazideki yolculuğunu tamamlayarak başak burcuna geçiyor. Kuzey Ay Düğümü, bizim yaşam deneyimlerimizdeki ruhsal çekilimimiz ve bu anlamdaki ruhsal öğretilerimiz ile ilgilidir. Güney Ay Düğümü de daha çok dünden bugüne getirdiklerimiz ve bazen bırakmakta zorlandıklarımızdır. Terazi- Koç aksında yaşam ile işbirliği yapma yolunda içsel sabotajcılarımızı fark ederek onların ötesine geçebilmeye çalıştık. Harekete anlam kazandırmalı ve burada zeki bir yaşamı ortaya koymalıydık. Zeki yaşam, ‘’barış, sevgi, umut ve insan’’ ile olurdu. Bunu anlamak önemliydi! Şimdi artık Başak- Balık aksı söz konusu ki bu da ruhun bilgeliğini yaşam verimliliği ile buluşturabilmektir. Bu bize ‘’ Geride bir şey yok, önüne bak ve orada olanın ilahi bir mesaj olduğunun farkına var! ‘’ diyor.

Akşam saatlerinde( 19:47 ) akrep burcunda yeniay gerçekleşiyor. Yeniay, yeni başlangıçlar zamanıdır. Bu dönemlerde zamana ne ektiğimiz önemlidir. ‘’sil baştan başlamak gerek bazen’’ dediğimiz zamanlar bu zamanlardır, hele akrepte! Dolunay tamamlanışını gerçekleştirir ve yeni bir dönem sayfasına geçilir. Akrep bizlerin saklı yanlarını temsil eder. Doğası karanlıktır. Cinsellik ve bedenin saklı gücü de burada kendini gösterir. Akrep tohum dönemidir. Bugünde ölü ve yeni zamanda diridir. Bunun ne anlama geldiğini anlamak önemlidir.

Bugün Merkür günü ve bu, işaretleri takip etmenin öneminden bahsediyor. Özel mesajlar var bugün ve bu yeninin doğuşunda önem taşıyacaktır. Gün titreşimi değişimin ve dönüşümün başlangıcından söz ediyor. Duyarlılık ve ifade önemli! İlişkilerde kritik bir dönem! Rehber kartımız ‘’mahkeme’’ önemli bir sürecin ulaşmış olduğu bir olgunlaşma seviyesinden söz ediyor. Aslında gayet açık cevaplar var yaşamımızda ve bizim artık bu cevaplara direnmeyerek bunu kabullenmemiz ve yeninin kapılarını açabilmemiz gerekiyor. İşte bu, şimdilik!

Bakalım zodyak mesajları neler?

 

KOÇ (8. EV)

Koçların ‘’ölüm evi’’nde gerçekleşiyor bu yeniay! Cesaret ve denenmemişi deneme! Meydan okuma, tutku ve arzunun ışığında yüreğinin gücünü açığa çıkarabilme!

 

BOĞA (7. EV)

Boğaların ‘’evlilik ve ortaklık evi’’nde gerçekleşiyor! İlişkilerde yeni bir dönem ışığı, derinliklerdeki gücün uyanışı ve daha güçlü bağlarla bir araya geliş! İyi olan kazanır.

 

İKİZLER (6. EV)

İkizlerin ‘’hizmetkarlar evi’’nde gerçekleşiyor bu yeniay! Gerçekten neye ihtiyaç duyduğunun farkına var, kadersel bir uyanış ve hakimiyet, derinliklerdeki güç ve farkındalık, işaretleri takip ederek doğru yolu bulma!

 

YENGEÇ (5. EV)

‘’çocuk evi’’nde gerçekleşiyor. Yaşamda kendini bulma, kendinle buluşma, içindeki çocuğu yaşama, yeni olanın büyülü cazibesi ve keşif tadı! Kendi bütünlüğünü yaratma!

 

ASLAN (4. EV)

‘’yuva evi’’nde gerçekleşiyor. Aile ve ev konularında yeni başlangıçlar, buna dair fırsatlar! Köklerde iyileşme! Sağlam temeller üzerine kurulan yeni hayat standartları! Buna dair gelişmeler!

 

BAŞAK (3. EV)

‘’kardeşler evi’’nde gerçekleşiyor. Yakın çevrede fırsatlar, iletişim konularında hareketlilik, çevresel iyileşme ve yenilenme! Esneme ve artan güven ihtiyacına parelel uyandırıcı gelişmeler!

 

TERAZİ (2. EV)

‘’kaynaklar ve para evi’’nde gerçekleşiyor. Sahip olduklarını kullanma yolunda adımlar! Var olan gücün yeniden yorumlanışı ve ona katılan güçlü ışıklar! Birleşme ve bütünleşme! Derin hisler! Kabullenme ve yeniden, yeni bir bilinçle harekete geçme!

 

AKREP (1. EV)

‘’hayat, fiziksel varlık, fiziksel beden evi’’nde gerçekleşiyor. Bedenin yeniden yorumlanışı, derinliklerde saklı duygulara yolculuk, duygu bedenin yeniden yorumlanışı ve içsel uyanış! Radikal değişimler ve etkili yeni başlangıçlar! Kendini bulmak adına eyleme geçme! Korkunun ötesi!

 

YAY (12. EV)

‘’sıkıntı, sorun evi’’nde gerçekleşiyor. Bu hissel çekilimlerin çok daha güçlü olduğunu gösterir. Aranan bir şeyler var ve adının koyulması zor gibi gözüküyor. Şimdilik! Akışa kulak verilmeli ve içeridekinin bize anlatmaya çalıştığının farkına varılmalı! Gören gözlerine güven! O yolu biliyor!

 

OĞLAK (11. EV)

‘’arkadaşlar evi’’nde gerçekleşiyor. İçsel ve derin paylaşımlar önem kazanıyor. Güven teması daha güçlü bir ışıkla gündeme gelir. Bize gelen mesajların anlamının ne olduğunun daha derin farkına varılabilmelidir. Ekip kurma zamanı! Bunun ne anlama geldiği anlaşılmalı!

 

KOVA (10. EV)

‘’meslek evi’’nde gerçekleşiyor. Kariyer ve yaşam planı konusunda öncelikler ve bu anlamda adımlar! Derinlerdeki gücünü keşfet! Parçaları bir araya getir ve resmi gör! Sorumluluk al ve ilerle! Bunun için önün açık!

 

BALIK (9. EV)

‘’yabancı diyarlara yolculuk evi’’nde gerçekleşiyor. Bu içsel bir yolculuk zamanıdır. En son neyi ertelediyseniz cevapların orada olduğunu keşfedin ve derinleşin! Yeni yolculuklara yeni kapılar açılıyor ve bu kapıların ardında Tanrılık nefesi var! Yüreğinin sesini duy ve yeni olanın ruhunu genişletmesine izin ver! Şimdi fazlasını isteme zamanı! Şimdi! Kaynak sensin, hatırla yeter!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ