11- 17 Temmuz Burçları Neler Bekliyor – Yazı Dizisi 1.Bölüm

Temmuz ayı farkındalıklar, arınma, uzun zamandır sürüncemede kalan olay ve durumların neticeye kavuşması ile başladı ve aynı rotada da devam ediyor. Peki ya 11-17 Temmuz haftası burçları neler bekliyor merak ediyor musunuz? Bu hafta nelerle karşılaşacak ve nasıl tepki vereceğiz sorularının yanıtı yazı dizimizde.

Koç: Sosyal olduğunuz bir hafta olacak. Yeni insanlar tanıyabilir ve farklı ortamlara girebilirsiniz. Eğitiminiz ve kişisel gelişiminize eğildiğiniz bir hafta sizi bekliyor. Konser, sinema gibi arkadaş gruplarınızla farklı aktivitelere katılabilir, ani ve plan bozan sürprizlerle karşılaşabilir fakat bu durumu keyifli hale de getirebilirsiniz. Enerjiniz tazeleniyor.

Boğa: Tamam mı devam mı haftasındasınız. Bir türlü rayına oturtulamayan ilişkiler artık kesin yön buluyor. Stresli olduğunuz bir hafta olabilir; öfke kontrolü konusunda dikkatli olmalısınız. Evinize ve ailenize yöneldiğiniz bir hafta olacak, evinizde huzuru bulabilirsiniz.

İkizler: Hiçbir şey yapmak zorunda değilsiniz. İstemediğiniz durum ve kişilere karşı koymanız gereken zorlayıcı bir haftadasınız. Çevrenizden biri ile duygusal yakınlaşma yaşayabilirsiniz ancak içinde bulunduğunuz hassas dönem sebebi ile acele karar vermemeli ve temkinli davranmalısınız.

Yengeç: Geçtiğimiz hafta yaşadığınız duygusal patlamalar ve hayal kırıklıklarının etkisi devam ediyor. Kendinizi işe ya da eve adayarak daha az kırılmayı seçebilirsiniz. Fakat gereksizce yıpranmanız ve haddinden fazla sorumluluk yüklenmeniz de gerekmiyor. Abartıdan kaçınıp, durumu kabullenmeyi öğrenmelisiniz.

Aslan: Sabrınızı zorlayan bir hafta sizi bekliyor. Sakinliğinizi korumak için ekstra çaba harcamanız gerekebilir. Asaletinizden ödün vermemeli ve soğukkanlı duruşunuzu sürdürmelisiniz. Maddi konularda özenli olmanız gereken günlerdesiniz. Birikim yapmaya çalışmalı, harcamalara dur demelisiniz. Sağlığınıza ve kendinize uzun zamandır özen göstermiyorsunuz, daha dikkatli olmalısınız. Sevdiğiniz kişinin desteğini göreceğiniz bir hafta olacak.

Başak: Bir değişim sürecine girdiniz. Ancak her şeyden kaçarak uzaklaşamayacağınızı hatırlamalısınız. Ocak ayından bu yana verdiğiniz sözler başınızı ağrıtabilir. Sorumluluklardan kaçmaya çalıştığınız bir hafta fakat kaçmak yerine yüzleşmeyi seçmenizi öneririz; böylece stresinizi azaltabilirsiniz. Evde geçirdiğiniz zaman sizi bunaltıyor olsa da alışkanlıklarınız ve rutinlerinizi düzene sokarak keyifli vakit geçirebilmek sizin elinizde. Kronik mutsuz halinizden sıyrılıp analiz yapma zamanı için oldukça uygun bir hafta.

Mutlu ve keyifli bir hafta geçirmenizi dileriz.