11- 17 Temmuz Burçları Neler Bekliyor – Yazı Dizisi 2.Bölüm

Haftalık burç yorumları yazı dizimizin ilkini geçtiğimiz gün sizinle paylaşmıştık. Bugün de 6 burcumuzun haftalık yorumunu ileteceğiz. Böylece 11-17 Temmuz haftasında sizi bekleyenler ve dikkat etmeniz gerekenlere değinmiş olacağız. Bakalım bu hafta sizi neler bekliyor!

Terazi: Aşk kokusu olan bir hafta içerisine giriyorsunuz. Romantik dakikalar, yakınlaşmalar sizi bekliyor. Maddi konularda temkinli olmanız gereken günlere giriyorsunuz. Haddinden fazla harcamadan kaçınmalı ve kontrollü olmalısınız. Ailenize ihtiyaç duyduğunuz ve daha fazla zaman ayırmanız gereken yoğun bir hafta geçirebilirsiniz.

Akrep: Acele ediyor ve fazla sorumluluk alıyor olabilirsiniz. Bu durum sizin yorulmanıza ve veriminizin düşmesine sebep olabilir. Herkesi memnun edemeyeceğinizi kabul ederek, makul davrandığınız bir dönem içerisine girmelisiniz. Uzun zamandır bencillik yapmıyorsunuz ve hatta kendinizden fazlasıyla ödün veriyorsunuz. Kendinizi şımartmanın vakti geldi de geçiyor bile. Emin olmadığınız, acaba dediğiniz ve fazlasıyla kırıldığınız ilişkileri noktalamak için iyi bir hafta olabilir. Kararlarınızda net olduğunuz günler sizi bekliyor.

Yay: Sevgili yaylar bu aralar harcamaları abartmış ya da abartmaya meyilli olabilirsiniz. Maddi konularda tutumlu ve kontrollü olmanız gereken bir dönemin başlangıcındasınız. Anlık öfke patlamaları yaşayabileceğiniz hararetli bir döneme giriyorsunuz. Üslubunuza dikkat etmenizde fayda var. Aşk hayatınız hareketlenebilir ve yeniden kalp ritminizi değiştirecek şeyler yaşamaya başlayabilirsiniz. Hislerinize güvenmelisiniz.

Oğlak: Tatile ihtiyaç duyabilir, herkesten uzaklaşıp izole bir dönem geçirmek istediğiniz, yalnızlık arzu edilen bir sürece girebilirsiniz. Aklınızda birçok proje var, yapmak istedikleriniz hayata geçirdiklerinizden fazla olabilir fakat bu durum temponuzu düşürmemeli, başarılı olacağınız atılımlara bu dönemde start verebilirsiniz. Aşk hayatınızın bir var bir yok dönemini yaşıyor olabilirsiniz. İlginizi bu alanda artırarak ilişkinizi düzene sokabilirsiniz.

Kova: İyi niyetiniz ve motivasyonunuz ile fark yaratabileceğiniz bir haftadayız. Üzülmenize gerek yok, bunca negatif insanın içerisinde yaptıklarınız birilerinin gözünde büyümenize sebep oluyor. İlerleyen günlerde ektiklerinizi biçeceksiniz. İlişkisi olan kovalar romantizm yönü kuvvetlenen bir sürece giriyor. İlişkisi olmayan kovalar için de ufak flörtleşmeler söz konusu olabilir.

Balık: Duygularınızı arka planda bırakmanız ve mantığınız ile ilerlemeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Sıkıntılardan sıyrılmak için yakınlarınız ve arkadaşlarınız ile farklı aktivitelere katılabilirsiniz. Evden çıkmak size iyi gelecek. Hassasiyetiniz ve iyi niyetinizi sorgulayacağınız bir hafta sizi bekliyor.

Bol kahkahalı bir hafta geçirmenizi dileriz.