11 Mayıs – 17 Mayıs Haftalık Burç Yorumunuz!

Haftalık Burç Yorumları

  • Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

Özel hayatınızda, hayat arkadaşınızla yaşadığınız birtakım sıkıntılar sona erecek ve yepyeni başlangıçlarla yolunuza devam edeceksiniz. Eğitim ve iş konusunda karar verecekseniz, 12 Mayıs’tan sonrasına erteleyin. Arkadaşlarınızla ise yüzleşecek, geçmişte paylaşılan sırlar ortaya çıkacak. Zor durumda kalabilirsiniz, fazla inat etmeyin.

  • Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta boyunca enerjiniz yükselerek devam edecek ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. İletişim bu hafta sizin için önemli. Doğru adımlarla, doğru iletişimlerle hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sezgilerinize, kendinize ve yeteneklerinize güvenerek yolunuza emin adımlarla devam edin. Özel hayatınızda ise gizli düşmanlarınız hayal kırıklıkları yaşayacak.

  • İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu yeni haftada sorumluluklarınız izin verdiği sürece isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Kendinizi kısıtlanmış hissetseniz de, sorumluluklarınızı asla unutmayın. İşinize özen gösterin. Özel hayatınızda ise eşinizle ilgili sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

  • Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumları

Çalışma hayatınızla ilgili konularda cesaretli ve gerçekçi davranacağınız bir haftadasınız. İşiniz gereği seyahate çıkabilir, yeni insanlarla tanışabilir, onlarla fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Özel hayatınızda ise eşinizin duygusal konularda ortaya çıkacak sorunlarını anlayacaksınız. İlişkinin huzurunu bozmak isteyenlere ise sert davranın.

  • Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta sizin gündeminizde kıskançlık var. İş hayatınızdaki başarılarınızla başkaları rahatsız olabilir, sizi kıskanabilir. Böyle kişilere karşı net tavrınızı koyun ki bir daha aynı problemlerle karşılaşmayın. Amaç sizin enerjinizi düşürmek. Özel hayatınızda ise sevgilinizle ilişkiniz çıkmaza girebilir. Eşiniz bencilce davranabilir, bu nedenle yeni kararlar alabilirsiniz.

  • Başak Burcu Haftalık Burç Yorumları

Aşkın ön planda olduğu bir hafta sizin için. Unuttuğunuz arzularınız, duygularınız yeniden ayağa kalkacak. Hayatınızın aşkı ile yollarınız kesişebilir. İş hayatında ise yaratıcı bir haftadasınız, bu yaratıcılığınızı artık çevrenizdekilere göstermenin vakti geldi. Harcamalarınıza bu hafta dikkat etmelisiniz. İlerleyen günlerde maddi açıdan sıkıntıya düşebilirsiniz.

  • Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yeni haftanın ilk günlerinde sağlınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Yemek saatleriniz şaşmamalı, yemek yeme alışkanlığını kazanmalısınız. Aksi takdirde olumsuz durumlar ortaya çıkabilir. Çalışma hayatınızda fikir alışverişi ve iş birlikleri yapmanız krizleri yönetmenizi sağlayacak. Eşinize, sevgilinize daha fazla vakit ayırın ve birbirinizi daha iyi anlayın.

  • Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumları

Yeni haftanın ilk gününden itibaren çalışma hayatınızla ilgili birtakım değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi yakın hissettiğiniz birimlerde çalışmak isteyin. Ortaklığı olanlar bu hafta karlı çıkabilir. Özel hayatınızda ise karşı tarafı bir hayli kıskanacaksınız, ilişkiniz de böylelikle daha tatlı bir hal alacak. Kıskançlığın dozunu iyi ayarlamayı unutmayın.

  • Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Eğitim ya da iş hayatınızla ilgili yapacağınız seyahatler ile büyük bir değişim süreci içerisine girebilirsiniz. Özel hayatınızda uzun zamandır yapmak istediğiniz bir planı hayat arkadaşınızla gerçekleştirmenin mutluluğu içerisinde olacaksınız. Hafta sonunu bekleyin!

  • Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumları

Bedensel ve ruhsal olarak kendinizi yenileyeceğiniz bir haftadasınız. Çalışma hayatınızda yılma duygunuzu artık terk ediyorsunuz. Özel hayatınızda ise ilişkinizi daha da kuvvetlendireceksiniz. Bekarlar ise biraz daha sosyal olmayı tercih etmeli. Siz sadece 1 adım atın, size 10 adım atılacaktır.

  • Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

Duygusal konularda hassas olduğunuz bir haftadasınız. Bu nedenle karamsar bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz. Gözlerinizi kapatın ve bütün olumsuz düşüncelerinizden kurtulmayı deneyin. Egonuzu da tozlu raflara kaldırın. Bunları yaparsanız kendinizi yeniden keşfedecek ve mutluluğa yelken açacaksınız. Çalışma hayatınızla ilgili konularda ummadığınız gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba’dan sonra her şey yoluna girecektir.

  • Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Çalışma hayatınızda aldığınız sorumluluklarla iş arkadaşlarınızı bir hayli şaşırtacak ve size hayran olanların sayısını arttıracaksınız. İçinize sinmeyen hiçbir projede görev almayın. İnandığınız zaman başarılı olacak, maddi ve manevi kazançlar elde edeceksiniz. Özel hayatınızda; size ne söylerlerse kulak asmayın. Yeni başlangıçlar denemeye çalışın.

Siz de sanal kahve falı baktırmak ister misiniz? Tıklayın.