11 NİSAN-8 MAYIS VENÜS İKİZLERDE..

11 nisan-8 mayıs VENÜS ikizler burcunda ilerleyecek. Venüs-ikizler transitinin tüm burçlara etkileri..
22-28 nisan en şanslı günlerimiz arkadaşlar, sosyal hareketlilik fora! Yeni şans fırsatlar, seyahatler, sürpriz iş aşk tekliflerinin havada uçuşacağı, insan ilişkilerinin güçleneceği, yeni karşılaşmaların yaşanacağı, iletişimin uyumlu akacağı günlerde olacağız . İkizler-Yay- Terazi, -Kova-Koç- Aslan, venüs ikizler transitinden olumlu yönde etkilenecek burçlarımız..
KOÇ: Koçların yakın çevre ilişkileri artacak, seyahat eğitim ticari konular önem kazanacak.
BOĞA: Boğaların maddi konularda şans fırsatları artacak, güzellik için harcamalar da söz konusu.
İKİZLER: İkizlerin iş aşk ilişkiler ve para konusunda şansları artacak, fark edilecekleri ve sosyalleşecekleri de bir dönem.
YENGEÇ: Yengeçlerin gizli hayranları ortaya çıkabilir bu dönem, ilişkilerde, aramaktansa özlemeyi yaşamaktansa hissetmeyi seçebilirler. Sağlık sorunları olanlarda şifalanacaklar..
ASLAN: Aslanlar sosyalleşiyor, sosyal organizasyonların içinde yer alabilirler, arkadaşlarıyla iletişimleri de artıyor.
BAŞAK:Başakların iş şans fırsatlarının artacağı bir dönem, sanat güzellik estetik konularına da önem verebilirler.
TERAZİ:Teraziler sosyalleşiyor, eğitim-hukuk-yurtdışı iş ve seyahatleri gündeme gelebilir. Medya tv konuları da gündeme gelebilir.
AKREP:Akrepler başkalarından beklentileri konularında, borç ödeme, prim, hisseli kazançlarda şansları yükseliyor. Maddi konularda rahatlayacakları bir dönem.
YAY: Yayların evlilik, nişan, ikili ilişkiler ve ortaklıklar konularında şansları yükselecek. Eşten yana da maddi destek görebilirler.
OĞLAK: Oğlaklar gündelik yaşamlarında daha rahat ve keyifli zamanlar geçirebilir, birlikte çalıştıkları kişilerden yada yanlarında çalışan kişilerden yardım destek görebilirler.
KOVA: Kovaların aşk ilişkilerden yana şansları yükseliyor, hayattan daha çok keyif alacakları bir dönemde olacaklar, sosyal ortamlarda eğlenceli vakitler geçirecekler.
BALIK: Balıkların aile ilişkileri güçleniyor, evleriyle ilgili tadilat dekorasyon yapabilir yada ev mülk alabilirler. Gayrimenkul işleriyle uğraşanlarda bol bol satış kiralama yapabilirler.
Sevgiler.

Yasemin KAPLAN.