13.11.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (ARMAĞAN)

Bugün Venüs günü! Aşk Tanrıçası Afrodit( Venüs ) bizimle buluşuyor! Venüsün yöneticisi olduğu terazi burcunda olduğunu hatırlarsak, yaşam bizden tutku ve heyecan istiyor. İhtiyaç duyduğumuz armağanlar orada bizimle olacaktır. Bugün Ay yayda ilerliyor. Yay, Sentor Şiron ile ilişkilendirilir. Şiron, ‘’sanata olan kabiliyeti, durugörü biliciliği (medyum yeteneği) ve şifacılığı ile sözü geçen bir hekim’’ olarak bilinir. Yayın var olduğuna inanılan özel güçleri buradan ileri gelmektedir. Bu zamanlar bu temalar ve bunlarla kurduğumuz ilişkiler ön plana çıkar.

Akşam saatlerinde Venüs- Satürn( 19:11 ) ve Merkür- Jüpiter( 20:17 ) sekstili göze çarpıyor. İkili ilişkilerde ayaklar yere daha sağlam basabilmek adına bir şans yakalıyor. Buradaki farkındalık bize kapılar açacaktır. Zamanı nasıl değerlendirdiğimiz önemli! Takip eden saatlerde, iletişim ve bilgi aksı daha içsel büyümelerin ışığını yakabilir. Genişlemeler söz konusu olabilir. Önümüzü görerek hareket etmemiz bize daha büyük bir kolaylık sağlayacaktır.

Gün tireşimi bizden sınırları aşmamızı, iç sesimize kulak vererek yargıların ötesine geçmemizi ve bu anlamda keşifler yapmamızı istiyor. Rehber kartımız ‘’joker’’ de bize ‘’ Deneyimle, yaşa ve gör! ‘’ diyor. Bunu anlamak önemli! Kaçtıklarımız hep eksik kaldıklarımızdır. ‘’ Yüzleş, dersini al ve devam et, armağanın bugünden yarına ektiğin ışığındır. ‘’ İşte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ