12.11.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (KORKUNUN ÖTESİ)

Akşam saatlerine doğru( 16:19 ) Savaş Tanrısı Mars ile Ejderhanın başı olarak tabir edilen Kuzey Ay Düğümü kavuşum yapıyor. Başak temasında gerçekleşiyor bu kavuşum! Ruhsal çekilimimiz, savaş gücümüzü en üst noktada kendi yaşam verimliliğimiz adına kullanmak yolunda belirginleşiyor. Yakın saatlerde( 16:55 ) Ay, Mars ile sekstil yaparak boşlukta hareket etmeye başlıyor. Sekstil destekleyici bir açıdır. Biraz genişleme hissedilebilir. Strateji kurmak adına iyi bir zaman dilimi! Ta ki 17:13 itibariyle Ay, yay burcuna geçene kadar… Derin yeniay enerjisinden sonra bu iki gün hedefler koyarak bunlara odaklanmak ve bu anlamda taşları yerine oturtmak için uygun olacaktır. Daha iyimser bakış açıları şansı yakalanır.

Gün titreşimi artık ölümümüzü gerçekleştirmemizi ve bırakma vakti gelmiş olanları bırakarak yeninin önünü açabilmemizi istiyor. ‘’ İpleri ele al ve kontrol kur! Bu senin sana adımındır! Şimdi tam zamanı! Yaşamın ruhunda titreşen sesini duy! ‘’ Rehber kartımız ‘’şeytan’’ bizden korkunun ötesine geçmemizi istiyor. Korktuğumuzda ne yaptığımız bilmez ve kontrolden çıkarız. Önce kendimize güvenerek cesur olmalıyız. Cesur olmak, her şeyin bir yol olduğunu hatırlamak ve bu yolda olmaktır.

Gecenin ilerleyen saatlerinde( 23:40 ) Mars terazi burcuna geçiyor. Mars terazide zararlı konumdadır ve kendini ifade etmesi çok da kolay değildir. Savaşçı ruh bizden bu dönemde savaşmaktan çok daha fazlasını yapmamızı, işe zeka ve strateji katmamızı istiyor. Dileğimiz ortak bir noktada buluşmak ve bu anlamdaki birliktelik! Yaptığımız her neyse buna yüreğimizden bir şeyler katmanın tam zamanı! Marsı düzenleyecek olan Venüs yöneticisi olduğu terazide! Şimdi kendimizi yüreğimizin sesiyle ifade ederek dost bir ışıkta, aşkla buluşma zamanı! Bunu anlamak önemli! Bugünlük bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ