13.12.2015 Gökyüzü Mesajları (Yarının İnşası)

Bugün Güneş günü! Güneş yayda ve bu bilgeliğin ışığını taşıyor! Ay oğlakta, yaşam bizden ciddiyet istiyor ve yaşam ciddiyeti, sevgi farkındalığından fazlası değildir; çünkü sevgi, paylaşım ve iletişimdir ve bu sorumluluktur

Gece saatlerinde Ay- Uranüs karesi (02:22) ve Ay- Mars karesi (04:34) gerçekleşti! Bunlar bizi genişleten ve duygu dengesi açısından hassaslaştıran açılardı! İhtiyacımız olan uyumdu! Sabah saatlerindeki (10:38) Ay- Jüpiter üçgeni bu anlamda bizi rahatlattı! Daha iyimser ve çözümcül bir hava! Akşam saatlerinde (17:32) Merkür- Pluto kavuşumu! Zihinsel enerji ve sezgisel farkındalık fora! Bu gücü iyi değerlendirmek gerekir. Takip eden saatlerde (19:40) Ay- Neptün yarı karesi gerçeklerden kopup uzaklaşmamamız konusunda bizi uyarıyor! Ayaklar yere sağlam basmalı ve böylelikle geniş ufuklara doğru yolculuğa çıkmalı! Günü Ay- Satürn yarı karesi ile kapatıyoruz! Kendinize güvenin! Çözümcül yaklaşımlar! Her şey bir deneyim ve bu mutlaka yarına açılan kapı! Buradaki ışığı görebilmeli!

Gün titreşimi bizden baskının ötesine geçebilmenin, onun içindeki sesi duyabilmekle ilgili olduğundan bahsediyor. Rehber kartımız ‘’kule’’ ‘’ Duvarları yık ve ötesine geç! Sınırları aş! Özgürlüğün, buradaki kapıdır ve o yarına, bugünün ışığıyla açılır! ‘’ diyor. İşte bu, şimdilik!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ