12.12.2015 Gökyüzü Mesajları (Zamanın Sırrı)

Bugün Satürn günü ve bu ‘’sorumluluk’’ ve ‘’disiplin’’ kavramlarını gündeme getirir. Sabah saatleri( 08:46 ) itibariyle Ay, yaydaki neşeli ve sevimli yolculuğunu tamamlayarak, oğlaktaki iki günlük ciddi ve seviyeli yolculuğuna başlamış bulunuyor. Bu zaman zarfında odaklarımız daha büyük bir önem taşır. Satürn şu an yayda ve bizden ruhun derinliklerini keşfetmemizi istiyor. İşe yarar bir şeyler yapmak lazım ve yaptığımız şeyin bizi yaşamın gizemiyle buluşuturması gerekiyor! O zaman yaptığımız her neyse, içinde aşk olup kendimizle buluşmalıyız!

Öğle saatlerinde( 14:05 ) Merkür- Neptün sekstili gerçekleşiyor. Bu bize yüksek sezgi ve geniş hayal gücü kazandırır. Az bir zaman sonra( 14:37 ) Ay- Neptün sekstili buna ekleniyor! Özgürlüğü ve renkleri keşfedin; bununla birlikte dünyada olduğunuzu hatırlayın ve hayallerinizi yaşam projelerinize açılan kapılar olarak devreye alın! Bu önemli!

Akşam saatlerine doğru Ay- Pluton kavuşumu ( 16:50 ) ve Ay- Venüs sekstili ( 17:36 ) gerçekleşiyor. Ay- Pluton güçlü duyguları açığa çıkarırken, Ay- Venüs duygusal paylaşım ihtiyacını artıracak ve buna uygun bir alan yaratacaktır. Bugün kendinize özel bir şeyler paylaşmak için izin verin! Uzun zamandır yapmayı planladığınız teklif için uygun zaman olabilir! Size keyif vereceğine inandığınız biriyle bir plan yapmanın tam zamanı! ‘’ Sarılalım sıkı sıkı! ‘’ modlar! Dengeyi koruyalım tabii, abartıya da gerek yok!

Gün titreşimi bizden bilginin ötesinde olan deneyimin gücünden faydalanmamızı istiyor! Keşif ruhunuzu uyandırın! Gün kartı dün de olduğu gibi ‘’imparatoriçe’’ olarak karşımıza çıkıyor ve bu kart Venüs etkisindedir. Ben bu tekrarları önemserim! Yarın, bugünün ışığında saklı! O zaman bugünün ışığını onun sesini duyarak yakmalı! Şimdilik bu!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ